2777
2789

مزونیدلینگ بهتره لیزر ممکنه صورتت رو بسوزونه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میخوام بکنم،اما فعلا قرص نورم اسکین میخورم خیلیم تاثیر نگذاشته.شما قرص مصرف میکردید؟

من قرص نورم اسکین خوردم 2ماه به بعدش عالی بود همه جوشان رفت ولی چون دو شو کامل مصرف نکردم الان یکمی جوش زدم

من قرص نورم اسکین خوردم 2ماه به بعدش عالی بود همه جوشان رفت ولی چون دو شو کامل مصرف نکردم الان یکمی ...

پس صورتت خیلی بهتر از منه.صورت منو ببینی خداروشکر میکنی فقط

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

اینی ک شما میگی باید ترمیم کرد /؟

اینم برای منافذه درد نداره اگه زایلاپی نیم ساعت بزاره بمونه دکتر بعد شروع کنه

فقط منافذ رو با یه دستگاهیی میزنن تا خون بیاد و باعث کلاژن سازی میشه بسته میشه 

نه برای من دو سال از اخرین بار میگذره

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید