2777
2789

با آبلیمو یک دستمال تمیز بردار بکش جاجوشات هرشب موقع خواب جوشا خشک میشن ردش میره اینقدر هم به جوش صورت دست نزنین به کل صورت پخش میشه جوشهای بیشتری رو صورتت میزنه فقط آبلیمو بزن یا با نوک انگشتات بزن به آبلیمو بزن قسمت جوش‌ها خشک خشک میشن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جای جوش ک ی مقدار عمیق باشه با هیچی از بین نمیره.

مگه افرادی ک تصادف کردن و جای بخیه توی صورت دارن با لیزر از بین رفته؟؟؟؟؟؟؟

پولتون رو هدر ندید.

لیزر و هیچ دستگاه دیگه ای جواب نمیده

بافتی ک آسیب دیده هس ترمیم پیدا نمیکنه

جای جوش ک ی مقدار عمیق باشه با هیچی از بین نمیره.مگه افرادی ک تصادف کردن و جای بخیه توی صورت دارن با ...

ببینین من برا پام میخام برم روش ززغال ریخته سوخته با آتیش بنطرتون لکشم ازبین میبرن یان

من برا منافذ نمیگم برا ازبین بردن جای جوش و کک هام میگم

اها یعنی فرورفتگی نیست 

لکه ست؟

اگه فرورفتگیه همون مزو خوبه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید