2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12966 بازدید | 1093 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه شون درست بود؟تا ۳ ماه ۳ رور ۳ هفته دیگه اون پیام دریافت میکنی یه ۳ میبینم حالا یا ۳ ماه یا ۳ هفت ...

جنسیت نی نیم رو میگی

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

در مورد من چیا حس میکنی🗿

حس میکنم مغرور هستی و زود عصبی میشی دختر تو دل برویی هستی از اینا که همه خوششون میاد کم نمیاری هیچ وقت واینکه حس میکنم قبلا یکیو خیلی دوست داشتی یا داری گندمی یا سبزه هستی با قد متوسط یه خال روی صورتت یا زیر چونه داری

ببخشید باباتون وامی چیزی میخواد یا استخدام بازنشستگی؟ تا آخر بهار درست میشه پیامتو به زودی دریافت می ...

عزیزم در مورد خودم و آینده تحصیلیم و دانشگاه چی حس می‌کنی ❤️ 🥹 

حس میکنم مغرور هستی و زود عصبی میشی دختر تو دل برویی هستی از اینا که همه خوششون میاد کم نمیاری هیچ و ...

پشمام درست بود و دستمم روی همون خال بود 😑😑😑😑

دعا کن زمان پیام رو درست گفته باشی☹️

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

حس میکنم مغرور هستی و زود عصبی میشی دختر تو دل برویی هستی از اینا که همه خوششون میاد کم نمیاری هیچ و ...

اگه توی تاپیک خودم تگت کنم جواب میدی؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید