2777
2789
عنوان

بچه دار بشیم یا نه

203 بازدید | 27 پست

آقا من واقعا تو این سوال موندم..

بچه میبینم دلم ضعف میره اما اینجوری نیستم که بگم کاش الان بچه میداشتم..

اتفاقا تنهایی بیشتر بهم خوش میگذره،یا وقتی راحتم که هروقت هرجا خواستم برم با شوهرم یا اصلا تا ظهر بخوابم و کسی بیدارم نکنه..

میدونم اگه بچه‌ای داشته باشم مثل سگ بهش وابسته میشم،جونمم میدم براش..اما میترسم بچه دنیا بیاریم بعد از ده،پونزده سال بگه چرا منو دنیا آوردین..

یا مثل بچه‌هایی که بعضی اوقات میبینم گستاخ بشه،میندازمش سطل آشغال😅

توروخدا بگید کی فهمیدید بچه میخوایین؟

من ۳۳سالم شده،مامانمم مثل ساعت گویا هی میگه داری سن باروریتو رد میکنی،الان بچه نیاری باید چندسال دیگه بری دنبال دوا درمان نازایی..

یکی یه چیزی بهم بگه..

همش همه میگن بچه برکت میاره،تو بیار خدا بزرگه..

هیشکی قانعم نمیکنه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۴ سالگی یهو دلم بچه خواس 

قبلش جوری بودم میگفتم‌عمرااا من مادرشم روحیه ام ب اینچیزا نمیخوره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه اسباب بازی نیست، حوصلت سر رفته پلی استیشن بخر

ول کن بابا بقیه نفسشون از جای گرم در میاد ما همینجوری اینجا فردامون معلوم نیست چه برسه یکیم بخوایم اضافه کنیم

مادرا همینن چون مال چند نسل قبله فکرشون، الان جواب نمیده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
بشین

نمیخوام اینطوری باشم که بگم حالا بچه بیارم که فردا پشیمون نشیم..

مسئولیت خیلی بزرگیه...بوجود آوردن یه آدم جدید،حداقل باید ۱۸ سال جاش تصمیم بگیریم یا خوبو از بد بهش بگیم..تازه اینا ورای خرج و مخارجشه...

کاش شوهرم راحتم میکرد و میگفت بچه نمیخواد..

من ۲۴ سالگی یهو دلم بچه خواس قبلش جوری بودم میگفتم‌عمرااا من مادرشم روحیه ام ب اینچیزا نمیخوره

من همسن تو بودم میگفتم امروز شوهر کنم فردا بچه میارم..هرچی پیرتر شدم،شوقم کمتر شد