2777
2789
عنوان

بچه دار بشیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با دلار ۱۰۲ واقعا دل و جرئت میخواد

همون😭😭

من الانو نمیبینم..

۱۰،۲۰ سال دیگه رو میبینم..

اگه مثل کوبا بشیم چی؟

بدون صنعت و امکانات..حتی یه دونه قرص و شربتم نباشه..

این خودخواهیه که من الان بچه بیارم و اوج جوونی‌ش خراب بشه..نمیتونمم تضمین کنم ک میفرستمش خارج..اگه قراره ازم جدا بشه که چرا دنیا بیاد اصن..

من همسن تو بودم میگفتم امروز شوهر کنم فردا بچه میارم..هرچی پیرتر شدم،شوقم کمتر شد

نمن زود ازدواج کردم درسموخوندم کار روتجربه کردم وبعد چندین سال این تصمیم روگرفتم 

احساسی نبود از روی عقل بود 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

همون😭😭من الانو نمیبینم..۱۰،۲۰ سال دیگه رو میبینم..اگه مثل کوبا بشیم چی؟بدون صنعت و امکانات..حتی یه ...

ببین کاملا درکت میکنم چی میگی  به همه اینا فکر کردم ولی فقط ب خدا باید توکل کنی  فقط بسپار ب خدا 

چون هیچی تودین دنیا قبابل پیش بینی نیست 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

بالاخره قرار نیست نسلمون منقرض بشه قدیم جن‌گ و قحطی هم بود بچه میاوردندیگه سهم ایشون حداقل یه بچه که ...

بخدا زمان جنگ از الان اسونتر بود 

سهم اش هست 

ولی اینده بچه نامشخصه 

women againt women:اینجا یاد میگیری

مگه سایه ی ج..ن..گگ از اینجا میره؟من متولد ۷۱ ام،از وقتی یادمه قراره امریکا بزنه🙂

درسته همیشه بوده اما الان هم خب احتمالش بالاتره چون شواهدش مشخص شده. به هر حال، انتخاب خودته. 

ردم واقعاً 

مگه سایه ی ج..ن..گگ از اینجا میره؟من متولد ۷۱ ام،از وقتی یادمه قراره امریکا بزنه🙂

ب  عمق این زندگی و دنیا بخای فکر کنی دیوونه میشی 

هم سنیم.

به نظرم بچه بیار به هر حال زندگی ادامه داره با همه خوشیو ناخوشیاش.

مامانت راست میگه

من برا بچه اول اذیت نشدم زیاد. با دارو باردار شدم ۲۳ سالم بود . برا دومی پارسال اقدام کردم حدود یکسال. نشد.  منم ولش کردم حال و حوصله درمان نداشتم. واقعا گیرایی بعد سی سالگی کمتر میشه

الهی به امید خودت...