2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 33 پست
چراخب اونم همیشه هزینه می‌کنه من نهایتش سال یه بار یه تولدی بگیرم براش

عزیزم اگه شوهرت نیس حرفم رو گوش کن

به خدا کرد واقعی ازت هزار تومان هم انتظار نداره

من و‌ شوهرم نامزد بودیم حتی ما وضع مالیمون خوب بود با این حال هیچی براش نمیخریدم

یکبار فقط تولدش یه زنجیر گردن مردونه نقره خریدم

بعد دیگه هزینه نکردم ولی اون همیشه کلی برام هدیه میخرید

این پولا که خرج میکنی با زحمت دستت اومده

قدر بدون

اگه عقد بودید باز یه چیزی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا بفهمم چه پروتئینی بگیرم؟

پروتئین وی ایزوله عالی ترین نوعشه طعم های شکلاتی وانیلی توت فرنگی و حتی بیسکوییت داره

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

هنوز مکمل نمیخوره شیکر و قمقمه و ساک و لباس ورزشی و حوله و زیرانداز خوبه؟

آره خوبه

یکی دو تاش کافیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
پروتئین وی ایزوله عالی ترین نوعشه طعم های شکلاتی وانیلی توت فرنگی و حتی بیسکوییت داره

من اصلا از این پروتئینا سر در نمیارم چون باشگاه نرفتم 

ولی اگ پروتئین بگیرم و نخورد چی

یعنی حتما لازمش میشع؟

من اصلا از این پروتئینا سر در نمیارم چون باشگاه نرفتم ولی اگ پروتئین بگیرم و نخورد چییعنی حتما لازمش ...

یه چیز خفن و گرونه ک همه اونایی ک باشگاه می‌رن میخورن اونی ک نمیتونه بخوره پولشو نداره الان هر کدوم بالای ۷ ۸ تومنه شایدم بیشتر

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

یعنی تولد هیچی نمی خریدی؟ناراحت نمیشد؟

نه هیجی تبریک میگفتم با گل 

ناراحت نمیشد هیچ تولد هامم سوپرایزم میکرد

مردا ذات عجیبی دارن عاشق کم محلی ان

عاشق تلاش برای به دست اوردن

اگه زن تلاش کنه روحشون سیر میشه 

ذات مرد میطلبه ناز بکشه