2777
2789
عنوان

دلم یه غذای ترش می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست
و منی که امشب سوپ جو رستورانی ترش به چه خوشمزه ای درست کرده بودم ، فامیل شوهرم خوردن نمیدونم بیشعورا ...

حالا خوبه از قبل یه چی خوردن مسموم بوده سر شمای طفلی خالی شده والا سوپ ترش که بالا آوردن نداره آدم یه قاشق میخوره میبینه مزشو دوست نداره کنار میزاره اینا تا ته خوردن !!

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا خوبه از قبل یه چی خوردن مسموم بوده سر شمای طفلی خالی شده والا سوپ ترش که بالا آوردن نداره آدم ی ...

دقیقا کلی ته چین و ته دیگ خوردن بعدشم کلی سوپ خوردن ، بعد گفتن مشکل ار غذای تو بوده 😢 تا الان شوهرم داره نق میزنه ک تو باید سوپ بیمزه درست کنی هرکی دلش خواست آبلیمو بزنه

این نیز بگذرد . . .

دقیقا کلی ته چین و ته دیگ خوردن بعدشم کلی سوپ خوردن ، بعد گفتن مشکل ار غذای تو بوده 😢 تا الان شوهرم ...

بگو از پرخوریه جانم والا غذای ترش فوقش ترش کردن معده رو داره دیگه من نشنیدم بالا بیارن. من شوهرم به غذای ترش حساسه تا حالا بالا نیاورده چه لوسن

مولاست حسین.... آقاست حسین ...