2777
2789
عنوان

من با این پدر چیکار کنم

233 بازدید | 20 پست

پا چند روزه از اصفهان اومدیم شهرستان بعد بابام گفت بریم بندر خونه عموم اینا رفتیم اونجا مسافرت بعد من خرید عید و اینا نکردم آخرین خریدم آذر ماه بود بعد گفتیم رفتیم بندر من خرید بکنم و ابنا اصلا قرار بود من خرید کنم رفتم اونجا رسیدیم حالا دیروز برگشتیم دیروز اصلا با من دعواش شد توی پاساژ بودیم بعد از اولی که رفتیم بند مامان و داداشم و بابام خرید کردن اون بدبختی که التماس کرده بود برام بخرین من بودم دیروز گفتم فقط میریم واسه تو خرید میکنیم همین که رفتیم تو پاساژ فقط مامانم خرید کرد در صورتی که بقیه واسه عید خرید کرده بودن دیگه هیچی منم خیلی ناراحت شدم بعد گفتم خب من از این شلواره خوشم اومده بزارین بخرم بابام گفت من دیگه پول ندارم منم انقدر ابن چند روزه فشار روم بود و اینا بعد این چند روز من همش حال تهوع داشتم اصلا سفر خوبی هم نبود واسم یهو عصبی شدم زدم زیر گریه طبقه دک بودیم بابام هلم داد گفت گمشو برو دم در اشغال ابرو بر هرچی از دهنش در اومد گفت ظهر رفتیم ناهار بخوریم خالم اینا هم بودن گفت تو کوفت بخوری هیچی واسم نگرفت دیگه دیروز برگشتیم شهرستانمون امروز خونه مامان بزرگم اومدم ناهار بخورم گفت نصف بشقابش کم کنین این نمیخوره اصلا کلا یک کفگیر و نصفی ریخته بودم واسه خودم بعد گفت نوشابه نخور کوفت بخوری هرچی میخوری هیکلت گنده میشه مغرت کوچیک دیشبم میگفت باید نثل بچه های عموت ادمت کنم انقدر بزنمت تا آدم شی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواستم بهش بگم اون عموم نامردم همبن کارارو با بچه هاش کرد که الان ازش فراری هستن دوستان هزینه میکنه واسم ولی همش با منت یک ریال بهم پول میده با منت مدرسه میفرسته با منت هرکاری میکنه منت میزاره بعد حق انتخاب ندارم حق ندارم نظر بدم من میخوام مثلا خورشت بخورم دعوام میکنه حق ندارم بگم این لباسو میخوام بخرم هر مدلی خودش بخواد واسم میگیره آرزو به دلم مونده خیلی فحش بهم میده خیلی بد دهنه من چیکار کنم واقعا توروخدا واسم دعا کنین 

مامانت هیچی بهش نمیگه

نه والا مامانمو دوست داره مامانم گفت با این رفتارات داری کاری میکنی به ما خوش نگذره به خانوادم خوش نگذره ) چون خاله هامم اومده بودن 

۵ ام شد ۱۷ سالم

تولد گذشتت مبارک

بچسب به درست برو یه دانشگاه شهر دیگه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
تولد گذشتت مبارکبچسب به درست برو یه دانشگاه شهر دیگه

مرسی قشنگم اصلا انگیزه درس خوندن دیگه ندارم چون همش میشینه میگه خاک تو سرت کنن تو هیچ گوهی نمیشی زودتر شوهرت میدم بری گمشی