2777
2789

یتیم؟؟؟چه ربطی داره!!!!چه برچسب هایی به خودتون میچسبونید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه توضیحی بده 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

هدیه تولدشو همین چندساعت پیش با ذوق داشتم نگاش میگردم برا اخر هفته کهومیخوام بهش بدم 😭😭💔💔کن بدون اون چیکار کنم مگه خانواده درست حشابی دارم جدا شدن خودمن الاخون والاخونم 

فرار بود امشال بیاد خاستگاریم💔

:)

تاپیک زدی توضیح بده چطوری اخلاقش رفتارش چرا یهو این گفت

میگه پول ندارم نمیتونم هوشبختت کنم تو خوشگلی فلانی من لیاقتتو ندارم بهووه میاره بعد ۵ سال میگه افسردگی دارم تواناییشو ندارم 

گذاشت رفت منم از صدجت بلاک کرد ازونام نیست که برگزده ۱ سال کات کرده بود رفت خودم بعد ۱ سال آنقدر التماس کردم کهبزگشت

:)

آدمی که تو رو بخواد این حرفا رو نمیشه نمیگه خسته ام نمیگه یکی بهتر مباد تو زندگیت 

با خودش میگه باید بهترین باشه واسه ی تو تا کسی نیاد تو زندگیت

پس سعی کن غصه نخوری چون اون نمیخواستت

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ازینکه کلمات حقیرانه نسبت به خودت بکار ببری حس بد نمیگیری؟! 

ببخشید تاپیک قبلا رو خوندم. 

هر وقت بخوای و سعی کنی که خودت رو دپیتذداسته باشی اوضاع کم کم بهتر میشه. حتی آدمای زندگیت هم عوض میشن. 

وقتی که قوی باشی، خودت رو دوست داشته باشی اطرافت یه جریان ایجاد میشه که فقط میشه حتی آدمای قوی ای که خودشون و شمارو دوست دارن.

چرا به خودت اجازه میدی به خاطر یه آدم دیگه به خودت حرفای بد بزنی؟! 

حرفای بدی که به خودت میزنی رو الان باید بیش از ده نفر تلاش کنن تا چند درصد از اثر بدشون روی وجودت کم بشه. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

😑انقد خوش ذوقی بعد ۵ سال هنو کادو تولد بهش میدی؟

تو به نظرت لیاقتت چیع؟یه ادم که با التماس بیاد؟

دیوونه شدی؟

کسی که نمیخادت چرا میخایش ؟من بجات بودم مینشتم فقط گریه میکزدم برا ۵ سال عمرم که الکی هدر دادم