2777
2789
عنوان

تجربه عمل قلب باز دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
چرا گیج بشییه روز تو آی سی یو حالش بهتر شد میارنش نمیدونم بخش یا سی سی یوبهتون میگن مراقبت های لازم ...

خودم بچه کوچیک دارم 

ولی دلم میخواد همش پیش بابام باشم بعد عمل 

بیمارستان مدنی دولتی هس و قراره رییس دانشگاه علوم پزشکی عمل کنه همونی که جای دکتر پزشکیان نشسته تعریف میکنن ازش نمی‌دونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونم عزیزم منم به خدا سپردم ولی بعضی وقتا نگران میشم وقتی میشنوم یکی فوت کرده بعد عمل یا سکته کرده

خب دیگ اون دست خداس ،ولی قرارنیست هرکسی عمل کرد این اتفاقا بیفته ک 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

اره عزیزم ..حتی بعضیا هستنن قند عصبی میگیرن و عمل کنسل میشه ،بهشون دارو میزنن ..ولی حتی تا پشت دراتاق عمل گریه نکنید بگو بخند کنید روحیه ی شما حال ایشون رو زودتر خوب میکنه ، قبل ازعمل تربت بذارید رو زبونش ..

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

پدربزرگم و پدرشوهر و مادرشوهرم

دوست مادرم و کلی از اقوام دور

خداروشکر زنده هستن

پدرشوهر مادرشوهرم هنوز یکسال نشده که عمل کردن الحمدلله قلب خوب کار میکنه ولی از همه نظر ضعیف شدن و توان قبل رو ندارن خیلی مراقبت مبخوان

انشاله خدا سلامتی بده 

پدر منم خدا بیامرزدش ۱۵ سال پیش دکتر که از دوستان دیمیش بود گفت بیا عمل باز

ولی ایشون رفت زالو درمانی 

بعد از ۸ جلسه برگشت پیش دوستش و ایشون خیلی تعجب کرده بود که چجوری رگها بازتر شدن

با فنر کارشونو راه انداخت

سلام استارتر درست ماه قبل من نگرانی و استرس الان تو رو داشتم بابام سه تا از رگای قلبش گرفته بود و آنژیو جواب نداد مجبور شد ک تن به عمل بده و خدارو هزاااران بار شکر الان یک ماهه عمل کرده و حالش خوبه نگران نباش و فقط ب خود خدا توکل کن،امیدوارم که به سلامت عمل کنه و برگرده به خونه.

نگران نباش فامیل ما هم عمل کرد اونم ۶۲ سالشه خداروشکر خوب شد 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
سلام استارتر درست ماه قبل من نگرانی و استرس الان تو رو داشتم بابام سه تا از رگای قلبش گرفته بود و آن ...

خدارو شکر حال پدرتون خوبه 

پدرتون چند روز آی سیو موند 

الآن حالش چطوره حرکت می‌کنه ؟؟ غذا میخوره