2777
2789
عنوان

تجربه عمل قلب باز دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی نگران نباش ..الان دیگ عمل باز قلب مث عمل زیبایی شده ،،ازبس تکرار میشه و دکترها هم باتجربه ان ..اصلا نگران نباش ..بیارتهران ،بیمارستان شهید رجایی 

مامانم سال ۸۶تعویض دریچه کرد،خداروشکر مشگلی نداشت ..اصلا جای نگرانی نیست روزانه کلی ادم عمل بازمیکنن ..توکلت بخدا باشه ..اونقدر حالشون بهترمیشه ک خودت ب این روزات میخندی 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
میشه بگی منم چیکار کنم گیج شدم

چرا گیج بشی

یه روز تو آی سی یو 

حالش بهتر شد میارنش نمیدونم بخش یا سی سی یو

بهتون میگن مراقبت های لازم رو

بیمارستان خصوصی؟

دورش خلوت باشه بیمار واگیردار دورشون نیاد 

عزیزم نگران نباش الان علم خیلی پیشرفت کرده من یکی از آشنا هامون عمل قلب باز انجام داد چند سال پیش بعد الان حالش خیلی خوب شده توکل به خدا و ۱۴ معصوم کن و بعد سعی کن یه بیمارستان و دکتر خوب پیدا کنی ایشالا که بعد از عمل حالشون خیلی خوب میشه

اسی نگران نباش ..الان دیگ عمل باز قلب مث عمل زیبایی شده ،،ازبس تکرار میشه و دکترها هم باتجربه ان ..ا ...

ممنونم عزیزم 

منم به خدا سپردم 

ولی بعضی وقتا نگران میشم وقتی میشنوم یکی فوت کرده بعد عمل یا سکته کرده 

ممنونم پدرم خودش هم می‌ترسه نمیگه ولی معلومه

اصلا نترسونیدش ..استرسش رو کم کنید ..

مامانم روز عمل بهش دارو داده بودن ک استرس نداشته باشه ،،بقول خودش اصلا زمان و مکان رو نمیفهمیدم😂اصلا ازروز عملش یادش نبود ک کیا پیشش بودن .یکی دوروز ای سیو بود ،یکی دوروز هم تو بخش بود ،،تست ورزش میگیرن ک ریه هامشگل پیدا نکنه،بعد ک مرخص شد بهتون میگین چندروز بعدش ببردید حمام و بخیه هارو باشامپو بچه بشورید ..بوی سیگار ،سرخ کردنی ،عطر و گل و..ازش دورباشه چون احتمال اینک حساسیت پیدا کنه ب اونا هست ..غذای نرم و نقوی بخوره ،بعدم میره برای کشیدن بخیه 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢