2777
2789
عنوان

تجربه عمل قلب باز دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
خدارو شکر حال پدرتون خوبه پدرتون چند روز آی سیو موند الآن حالش چطوره حرکت می‌کنه ؟؟ غذا میخوره

بابای من ساعت ۱۱ تا ۵ بعداز ظهر تو اتاق عمل بود بعد وارد آی سیو شد و پس فرداش از آی سیو اومد تو بخش.اره عزیزم حالش خوبه غذا هم میخوره ولی کم نمک و بدون روغن،روغن فقط زیتون استفاده میکنه،بعد عمل غذای مقوی بهش بدین درسته که عملش با توجه به پیشرفت علم اگر به دست ی دکتر حاذق انجام بشه بسیار عمل راحتیه ولی بیمار خیلی دچار ضعف میشه و رسیدگی میخواد  انشالله بعد از عمل ک اومد شیره گوشت براش درست کنین و آبشو بدین بخوره،بلدرچین رو هم میتونین تو شیشه بندازین بجای گوشت،گوشت بوقلمون،مغزیجات(مخصوصاپسته و بادوم) بصورت میانوعده بدین بهش،آبمیوه فقققط طبیعی بدین به هیچ عنوان کارخونه ای نخرین و یه نکته دیگه بگم خدمتت اگه میتونین براش از مراکز خدمات پزشکی یه تخت برقی بیمارستانی تهیه کنین ک واسه خوابیدن و نشستن راحت باشن خیلی بدردشون میخوره من بابام وقتی خواست بیاد خونه براش گرفتیم خیلی راحته،اون کمر بند طبی هم ک تو سینش میبنده رو هم حتما براش ۲۴ ساعت ببندین اگه کلافه بود برای ۱ ساعت باز کنید بعد ببندین،جوراب واریس تو خونه حتما پاش کنه،آدم مریض هم بگین ملاقاتش نیاد،تو خونه هم راه ببرینش که ریه هاش دوبار به حالت قبل عمل برگرده و خدایی نکرده آب نیاره.توکل کن ب خدا و باباتو ب خودش بسپار آروم باش و براش دعا کن،انشالله میره عمل میکنه و با یه قلب سالم برمیگرده کنارتون.🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرم خودش هم استرس داره دیابت هم داره

آرامش بهش بدین بگین خدارو در نظر داشته باشه و اینو بدونه قطعا لحظه عمل دست خدا به همراه پزشکیه که قراره عملش کنه خدا بنده شو رها نمیکنه،به لطف خدا انقدر علم پیشرفت کرده که من بابام تا الان که یک ماه از عملش گذشته بخدا هیچ دردی بابت عملش نداشته.شما خودتم دست از سرچ کردن تو نت بردار من میدونم الان چ حالی داری منم ماه قبل فقط میگشتم تو نت و اشک میریختم،بد ب دلت راه نده به روزای بعد عمل فکر کن تا انرژی داشته باشی بری پرستاریشو کنی عزیزم.

بابای من ساعت ۱۱ تا ۵ بعداز ظهر تو اتاق عمل بود بعد وارد آی سیو شد و پس فرداش از آی سیو اومد تو بخش. ...

خیلی ممنون گلم 

حالمو خوب کردی 

ایشالا سایه پدرتون بالاسرتون باشه صدسال