2777
2789

یه موقع دلم نمیخواد میگم تنوع طلب نشه  دیدم طرف زن و بچه دارن و  همش چشمشون دنبال زن های دیگه س از چهره و اندامشون تعریف میکنن قربپن صدقع چاپلپسی میکنن به بقبه خانم ها  میگم همجنس همینه اگه اینکارو کنه تا ابد دلم باهاشصاف نمیشه ازش بدم میاد هرکاریم کنه همونم و فراموش نمیکنم کارشو  دیگه  از یه طرف میگم این بدبخت نه تفریحی داره نه فامیلی بزار سرش گرم باشه با گوشی از طرف دیگه پشیمون میشم بنظرتون چیکار کنم چندسال پیش دستش بود یه مدت گوشی اندرویید تو گوگل بدون ف ی لتر دنبال فیلم های مثبت 18میگشت

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه بچته کنترل میکنی 😐

ادمی که بخواد کاری کنه بدون گوشی هم میکنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

داری درمورد ی مرد گنده حرف میزنی یا ی بچه 6سالع!

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
نه حساب میبره ازم بدون اجازم نمیگیره اینم میدونم بگیره دیگه پرو میشه و ازم حساب نمیبره

مگه میشه مرد اینقدر حساب ببره از آدم🤣🤣😂😂😂بچه اس مگه.اینجوری باهاش رفتار کنی میره قایمکی کارهای دیگه میکنه خدا نکرده...شما گوشی خودت رو نده..ولی خواست بخره سخت نگیر بهش..چند سالشه؟

...
نمیدونم والا چشم ترسیده اطرافیان میبینم دنبال چین تو گوشی

1انقدر کنترل گر نباش عیبه.. غرورش نابود شده انگار.. صمن همسرم گوشی داره ی بارم توشو نگشتم غرورشو نمیشکنم.. نکن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید