2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پدرم مادرمون می‌زد مادرم باردار بود یبار یه جارو برقی برداشت محکمممم زد تو سرش یبار زد تو سرش دو بار زد آنقدر زد پدرم به غلط کردن افتاد و دیگر این کارهای ناپسندو نکرد فقط باید منم یبار اینکارو بکنم دیگ کلا دست بزن از یادش بره:/

Mishe jaddi emrooz rooz-e khoobi bashe? ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید

پس با دومین ازدواجت هم چشم بازارو کور کردی که خواهر 

چرا بیشتر دقت نکردی؟؟؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
پدرم مادرمون می‌زد مادرم باردار بود یبار یه جارو برقی برداشت محکمممم زد تو سرش یبار زد تو سرش دو بار ...

مامانت شیر زنیه

خدا حفظش کنه🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
توغذاش سمی چیزی بریز کارش ب بیمارستان بکشه بترسه ازت

وای تورو خدا این پیشنهاد هارو ندید خیلیا عملی میکنن خطرناکه

بیشتر ببینید

ی قرص آرامش بخش بخر زیاده سرچ.کن بدون نسخه هم میدن داروخونه اگه ندادن ب دکتر عمومی بگو برات بنویسه شباتوآبمیوه حل کن بده بخوره یابگو ویتامینه ببخور

اروم میشه کتکتم نمیزنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شوهر منم می نه دوتا بچه کوچیک دارم وقتی خیلی عصبیش کنم و دهن به دهن بشم باهاش شما هم سعی کن دهن به دهن نشی باهاش و موقع عصبانیتش بنزین نپاشی روش .مطمین باش نمیزنه دیگه .لطفاً چرت نگید توام بزنش آخه چجوری بزنه مگه زور آدم میرسه تازه یدونه هم تو بزنی وحشی تر میشه بدتر یه بلایی سرت میاره.اینا گیر آدم وحشی نیفتادن دلشون خوشه