2777
2789
عنوان

خاله نامزدم بهم زنگ زد و گفت من از لحظات خصوصیتون خبر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 76 پست
واقعی کلیم ازش شات پیامای بد دلی و اذیتاشو دارم به وکیل نشون دادم گفت زود میتونی طلاق بگیری و‌کل مهر ...

مبادا مهرتو ببخشیااااااااااا 

اینا باور کن یکار میکنن مهریه هم ندن همه رو از حلق کثافتا بکش بیرون 

از فردای عقد خیلی اذیتم کرد دو هفته بعد عقد گفتم نمیخوام کلی گریه کردم و ازش میترسیدم گفتم به شرط ای ...

خوشم اومد زرنگی داری جدا میشی افرین احساسی نشو فقط الان همه دلایلت بنویس نگه دار یکوقت بر نگردی

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای در خواست مهریه دقیق چکارکردی؟

رفتم دفتر قضایی درخواست مهریه دادم فرم پر کردم و بعدم رفتم دادگاه نامه گرفتم حسابشو بستم و اموالش هم مصادره شده تا دادگاهیمون بشه

من برادر شوهرم چنین حرفی بزته شوهرم با ماشین از روش رد میشه تازه بی خیالم هستخیلی روابطشون کثافت کار ...

افسرده هست واقعا 

همش میرفتیم بیرون با ماشین منو می‌برد تو بیابون یا توی قبرستون و باهام دعوت میکرد  داشتم دیوونه میشدم 

این چیزی که شما تعریف کردی محاله ممکنه به شما مهریه بدن ولی سفت این ابزار و بچسب که حداقل بتونی قبل از این که به ستوه بیای طلاق بگیری ...مدل این آدم دیدم نه مهریه داده نه طلاق...این شکل آدمها خود شیطانن

امید آخرین چیزیست که میمیرد
جدا شو از در و ریوار تو زندگیت نظر میدن و دخالت میکنن امروز خاله فردا دختر خاله و همه خاندانشوهرتم ک ...

اره خیلی هم سیب زمینی خودش باعث همه مشکلات

برای لیست جهاز جاریم سرویس مبل ازشون‌گرفته بود من بابام‌خودش مبل خوب برام خرید سرویس تخت نوشتیم 

همونم نزدیک عروسی گفتن نمیخریم برات حالا بخواب رو زمین 

وضع مالی بابام‌خوبه اونام همش بابات بگیره همه چی رو

افسرده هست واقعا همش میرفتیم بیرون با ماشین منو می‌برد تو بیابون یا توی قبرستون و باهام دعوت میکرد ...

دیوانه اس ولش کن دختر به این ترگل ورگلی اول جوونی دیوانه ای خودت درگیر این خاله زنک ها کنی معلومه خانواده خوبی داری چرا خودتو میندازی تو این بازی روانی برن بدرک یاد بگیرن چطور صحبت کنن فکر کردن کسی هستن برای خودشون

یه شوهری کن فردا یک نفر جلوت گرفت شوهرت مثل سیب زمینی واینسه نگاه کنه اخرشم خودش بره پشتت غیبتت کنه 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
مبادا مهرتو ببخشیااااااااااا اینا باور کن یکار میکنن مهریه هم ندن همه رو از حلق کثافتا بکش بیرون

بابام اینا میگن بریم توافقی و مهریه هم نمیخواد 

من میگم خیلی بهم توهین کردن و اذیتم کردن من مهریمو میخوام

این چیزی که شما تعریف کردی محاله ممکنه به شما مهریه بدن ولی سفت این ابزار و بچسب که حداقل بتونی قبل ...

من با وکیل حرف زدم گفت با دلایل تو خود دادگاه حکم طلاق میده. بعد من چون باکره هستم حق حبس دارم 

تازه وکیل گفت با این شواهد شاید بفرستن پزشک قانونی چون شاید پسز بیماره

شما فقط فرار کن ...مهریه رو هم فشار بیار که زودتر طلاقت بدن وگرنه مهریه نمیدن مجبورم بشن بدن قطعا بع ...

۷۰ گرم طلا دارم ازشون که بهم هدیه دادن اونو نمیدم بهشون