2777
2789
عنوان

دخترا با اقای معلم ازدواج می کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 61 پست

اگر عاشق پسره باشم 

و مهممممم تر از اون عرضه داشته باشه ، لایق باشه و و و شغل دوم هم یه تلاشهایی ازش ببینم آره چرا که نه

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم اجاره نشینی خیلی زیاد ادمو عقب میندازه

اونکه اره متاسفانه... ولی مگه جوونا چقدر شانس خرید خونه دارن💔

اگه بتونه در کنارش حتماااا شغل دومی دست و پا کنه و پس انداز کنین شاید بتونین صاحب خونه هم بشین بزودی به امید خدا

مهمترین قسمت ماجرا اینه مرد باعرضه ای باشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

حقوقش چقدره ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
فرض کن ۱۵

خب پس انداز چی داره ؟ 

برنامش برا خونه چیه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
نمیدونم🤧نیست هنوزشرایط کاملا فرضیهفرص کن اجاره

واسه چی فرض کنم ؟ خب برنامه ی اون طرف چیه ؟

بیشتر ببینید
بابا میگم کلا همچین ادمی تو زندگیم وجود خارجی نداره😂طبق فرضیاتم خواستم نطر سنجی کنم اینجا

آها 

خب ببین حقوق ماهی ۱۵ وقتی خونه نداره یا باید یه بخش زیادیشو بدی اجاره یا بری خونه مادرشوهر 

معلم مرد برای اینکه زندگی رو بچرخونه باید شغل دوم داشته باشه خوبی شغلشونم اینه که شرایط برای شغل دوم فراهمه چون تایم آزاد زیادی دارن 

بیشتر ببینید
وای تازه در طول سال حد اقل تا ظهر نیست تابستونا کامل ور دلته🤣

وای نه😂

کاش همسر آینده ام کارش از اونا باشه که ۵ صبح میره ۱۲ شب برمیگرده، نرسیده از خستگی میخوابه😂

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم