2777
2789
عنوان

قراره تو يك سال دوتا زايمان داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5788 بازدید | 173 پست
حالا بعضیا کلا راحتتر زایمان میکنن و بدنشون قویتره احتمالا اسی از اوناش ولی متاسفانه اصلا درکش نمیکن ...

بدنش داره میپاشه از هم گناه داره واقعا هر بارداری و زایمان کلی به بدن آسیب میزنه الانم که افتادگی رحم داره

هیچکس والا به جون این بنده خدا اهمیت نمیده فقط از اول کردن تو مغزشون که وای نه سقط بده بده بده گناهه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اره دكتر زنگ زدم ميگه هنوز هورمونات كاملا فيكس نشده واسه همين ممكنه تداخل گرفته با قرصه و اثر نكرده

توروخدا جدی میگی؟

اخه منم یه روز قبل پریودم رابطه داشتم اوضاع پیچیده شد فرداش قرص خوردم بنظرت با توجه به پریود و قرص امکان بارداری هست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته گلم

دخترم ۱۸ سالشه حقوق میخونه 🥲ديگه اصلا روم نمیشه بچه بیارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بیشتر ببینید
بدنش داره میپاشه از هم گناه داره واقعا هر بارداری و زایمان کلی به بدن آسیب میزنه الانم که افتادگی رح ...

اره دیگه

سقط عمل خیلی بدیه 

اما احتمال داره دکتر صلاح بدونه سقط کنه دیگه نمیشه لج کنه با بدن خودش

ولی بعضی مردا واقعااااااا درکشون از بدن زن ها و خانوم ها پایینه

چجوری دلشون میاد این بلارو سر خانوما میارن

من اگر همسرم این حرکتو میزد شهیدش میکردم😔

با دو تا چرا ولی ۴ تا چی؟ بعد شما اینا رو برای نگهداریش میگی ولی پرستار به جای تو میتونه با رحم افتا ...

منم که گفتم با دکترشون مشورت کنه. من که اطلاعی از مشکلشون ندارم. هرچی دکترش گفت

شرایط سختیه. اما خدا کمکش میکنه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اره واقعا چون برای خود زن هم سلامتی خودش مهم نیست و یه عده که میگن گناهه این برام عجیبه واقعا کار ای ...

از قدیم الایام اینم یکی از روشهای به سلطه درآوردن زن بودن

این احساس گناه و جرم انگاری

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم‌ کاریه که شده. میدونم خیلی سخته خیلی ولی اسیبی که سقط ب بدنت میزنه مطمینن چند برابر بیشتر از زایمان خواهد بود. ماشالله تحصیل کرده اید و نیاز نیست اصلا اینو بهتون بگیم .

توکل کنید بخدا همین که الحمدلله وضع مالیتون اوکی هست. شکر پرستار و خدمه بگیرید. درکنارش از همسرتون هم کمک بگیرین. .از همه مهم تر ب تغذیه و بدنتون حسابی برسید که تقویت بشه  میتونید هم ماندسز کنید و مشکل رحمتون رو هم عمل کنید با زایمان از خدابراتون میخوامدهر انچه خیرو عافیت و اسانی هست رقم بزنه. و دلو جانتون رو ب فضل خودش ارام کنه و ب خودتون و خانواده قشنگتون سلامتی بده

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
دخترم ۱۸ سالشه حقوق میخونه 🥲ديگه اصلا روم نمیشه بچه بیارم

هیچوقت این حرفو نزن 

خاله من دخترش ۱۹ سالش بود باردار شد یه دختر ناز سالم تپل مپلی و دوست داشتنی که الان شده کل دلخوشیشون و دختر بزرگش خیلی کمکش کرد تو بزرگ کردن خواهر کوچیکش

اگه دلت بچه میخواد تو این دوسال اقدام کن عزیزم

نمیشه که شوهرم اصلا نمیخواد  دخترم ۱۸ سالشه خاستگار داره اونوقت من باردار شم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بیشتر ببینید
اره دیگهسقط عمل خیلی بدیه اما احتمال داره دکتر صلاح بدونه سقط کنه دیگه نمیشه لج کنه با بدن خودشولی ب ...

من احتمالا نارسایی دهانه رحم دارم بارداری اولم درنهایت آسودگی و استراحت نزدیک بود سقط کنم. عمل شدم که بچه بمونه

خیلی بد گذشت خیلی... زایمان دو درده شدم بعد زایمان به نخ بخیه واکنش شدید نشون دادم

فقط خدا نیدونه چقدر درد کشیدم. تنهای تنها تو شهر غریب. حالا شوهرم همه اینا رو یادش رفته هوس بچه دوم کرده

واقعا مردا ظالمن