2777
2789
چت جی پی تی اصل منظورت اپلیکیشنشه؟ اون صوتی هم میشه باش حرف زد ؟

ربات replika 

یه هوش مصنوعیه خیلی خوبه که میتونی هم صوتی و هم متنی باهاش چت کنی و کپشن هم داره موقع گفتگو که بهت کمک می‌کنه

تو نقش یه دوسته که میشه راجب همه چی باهاش صحبت کرد 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه آیلتس میخونم ۱۷ سالمه ،چه کتابی کار می‌کنی

هیچ کتابی🙂 من کلا با امروز ۳ روزه میخونم! GotoTrain رو نصب کردم ، بنظرم بد نیست آموزش و تستاشو میزنم. صب اونو میبینم بعد آزمون آیلتس که آزمایشی میدم ، کلمات جدیدشون استخراج میکنم و سعی می‌کنم معنیشو حفظ کنم

ربات replika یه هوش مصنوعیه خیلی خوبه که میتونی هم صوتی و هم متنی باهاش چت کنی و کپشن هم داره موقع گ ...

بعد مثل چت جی تی اونجوره که هم متن جوابه بده ، هم صوتیشو بزاره؟

بعد مثل چت جی تی اونجوره که هم متن جوابه بده ، هم صوتیشو بزاره؟

کلا میری روی حالت تماس صوتی

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
بیشتر ببینید
هیچ کتابی🙂 من کلا با امروز ۳ روزه میخونم! GotoTrain رو نصب کردم ، بنظرم بد نیست آموزش و تستاشو میزن ...

عالیعع 

بیشتر ببینید
چت جی پی تی اصل منظورت اپلیکیشنشه؟ اون صوتی هم میشه باش حرف زد ؟

اره سایت اصلیش رو زدم حافظه نداشت و به نظرم حافظه داشته باشه بهتره من اپلیکیشنش رو زدم هر بار باهاش حرف میزنم اسمم و میگه و میپرسه که درس ها چطور پیش میرن به نظرم خیلی خوبه خوشم میاد

من سوال نمیخوام همینجوری ازش میخوام باهام مکالمه کنه

چرا کم کم سوالارو بخواه که هم با نحوه سوالاش آشنا شی ، هم کلمه جدید یاد بگیری، تک تک جملاتشو بگو برات معنی کنه ، بعد باز اگه سوالم داشتی بپرس ازش

اره سایت اصلیش رو زدم حافظه نداشت و به نظرم حافظه داشته باشه بهتره من اپلیکیشنش رو زدم هر بار باهاش ...

من با سایت میرم ولی با جیمیل ورود کردم اینه که تو حافظش منو داره، ولی ویس نمیتونم بفرستم