2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش بگم بیا خاستگاریی

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 43 پست
اخه عزیزم تو شهر کوچیکیم نمیشع بیشتر ادامه دادخیلی اذیت میشم

خب گلم مجازی با هم ادامه بدید وقتاییم ک میتونین برید دیت

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عزیزم تو شهر کوچیکیم نمیشع بیشتر ادامه دادخیلی اذیت میشم

خب بهش همینو بگو،بگو که دارم اذیت میشم بیا رابطمونو جدی تر کنیم

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

زود نیس؟سنتم زیاد نیس بزار یکم شناختتون از هم بیشتر بشه البته خب اگر عجله داری نمیدونم والا اخه تو ن ...

نمیدونم همه میگن زوده

اخه گفتم خانوادم تحت فشارم میزارن میگن ازدواج کن چون موقعیت خوب دارم الان فکر میکنن این سرکارم گذاشته حالا نمیدونم چبکار کنم

اخه بارها خودش حرف زدهمن اگه بگم خانوادم تحت فشارم میزارن واسه ازدواج ممکنه باور نکنعچطور اینو بهش ب ...

خب چی میگه؟ چرا جلو نمیاد؟

با روی خوش بهش بگو من دخترم و خب بلاخره باید ازدواج کنم دوست ندارم داخل بلاتکلیفی بمونم توعم اگه واقعا منو میخوای بیا عقدم کن یا نامزدی ای چیزی و بهش بگو بلاتکلیفی حس بدیه این شکلی هی داره برام خاستگار پیدا میشه و خانوادم تحت فشار میذارنم و ...

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

خب چی میگه؟ چرا جلو نمیاد؟با روی خوش بهش بگو من دخترم و خب بلاخره باید ازدواج کنم دوست ندارم داخل بل ...

حرف حسابش اینه میگه یکم وضعم خوب شه اما روز به روز همه چیز گرون تر میشه

خب حرف منم همینه بخدا نمیدونستم چطور بهش بگم

بنظرت تو چت بگم یا تو ویسکال؟

اخه میترسم باور نکنه چون این کلک اکثر دختراس

نه یبار باهاش جدی صحبت کن همه چیزو کامل بهش بگو،بهشم بگو که فعلا نامزد کنیم و فلان،اگرم دیدی پیچوند که دیگه میفهمی قصدش جدی نیس

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

بخدا همش مجازیه خیلی کم همو میبینیم

من و شوهرم ۴ سال مجازی رل بودیم

ب خودت سختش نکن بذار کامل تر بشناسیش

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
من خانوادمو راضی میکنم اما چطور به این بگم

خب بهش بگو من از با تو بودن لذت میبرم دلم میخواد زودتر کنار همدیگه زندگی کنیم ،و باهم همه چیز رو بسازیم ،بگو بنظرت بهتر نیست زودتر ازدواج کنیم