2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 102287 بازدید | 1085 پست

از اینکه با آدم خوشگل و خوشتیپ رو در رو شم خجالت میکشم و از مردها هم همین طور 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏💖

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ترس از پله برقی و آسانسور

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

از پارچه حریر میترسم

وقتی دستم بهش بخوره دیوونه میشم. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید
من فارسیم اوکیه تو خونه مثل بلبلمولی وقتی قراره باکسی فارسی صحبت کنم استرس میگیرمزبونم نمیچرخهخجالت ...

زبونتون چیه؟ 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید
حالا منم عربم ولی از اینکه گاهی وقتا مجبور میشم عربی صحبت کنم و کم میارم و شبشه میشه نص عجم نص عرب خ ...

من عربیم فوووله حرف میزنم فک میکنن ایرانی نیستم یعنی عراقی یا خلیجی هستم فارسیمم اوکیه اصلا لهجه ندارم ولی استرس دارم همش 

کاربری دست 2نفره