2777
2789
عنوان

لعنت به ژنتیک بد🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 3183 بازدید | 130 پست
نه عزیزم بینی من زیبا نمیشه کهنوکش خیلی گوشتیه ، شنیدم هیچ تغییری نمیکنن اینطور بینیا🥲

چرا عزیزم چند تا از دوستای من فقط نوک بینیشون گوشتی و افتاده بود عمل کردن خیلییی عالی شدن 

نگران نباش خیلی خوشگل میشه 

خوبه که اعتماد به نفس داری😭

نه اتفاقا تمام حس زیبایی که دارم برا تو خونس‌ قبلا که بیرون میرفتم دائما ماسک میزدم الان بهتر شدم

دیدم نمیتونم تغییر بدم روتین پوستی خریدم و به پوستم میرسم خیلی تاثیر داشته تو روحیم حتما امتحانش کن 

بی اصل و نسَب اگر به جایی برسد...کِی آب خنک به بینوایی برسد؟...از باغ خودش کسی نچیند ثَمری...بی مایه اگر به کدخدایی برسد...🌱🤌🏻🌊................وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!👨🏼‍🦯

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ولی به نظرم هر خوشگلی یه نقص کوچیکی داشت باشه یکی اندام فوق العاده ای داره ولی قیافش معمولیه ی ...

این درسته ، ولی کلیت چهره من عالی نیست.

البته که تو مورد اخر حق با توئه ، هم خیلی زوم کردم هم بشدت کمالگرا و حساسم.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
خانماااا انقدر روی خودتون عیب نزارید اعتماد به نفس داشته باشید خیلی هم خوشگلیدددد

چقدر تو انرژی مثبتی😭😭

برعکس بعضیا که بدتر حال ادمو میگیرن

خب مشکلت چیه دیگه😭😭

دوستام مسخرم میکنن میگل عمل کن 

پسرا بهم میگن عقاب 

ولی من هیچ وقت عمل نمیکنم چون نمیخوام حرف مردم عمل کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اسی کاش ژنتیک بد من دماغم بود🤦‍♀️غصه نخور راه براش هست پولشم جور میشه❤️

بدتر از اینم هست؟؟

من دوست داشتم که توی تینیجری و نوجوونیم خوشگل‌ باشه بینیم

واقعا دارم فشار میخورم

بدتر از اینم هست؟؟من دوست داشتم که توی تینیجری و نوجوونیم خوشگل‌ باشه بینیمواقعا دارم فشار میخورم

هزارررر درصد بدترم هست

من اینقدر مریصی های ژنتیکی دارم که دیگه ریزش موی جلوی سر و دماغ زشتم و اینا اصلا به چشمم نمیان

برو خدارو شکر کن🤭

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
حداقل خوبیش اینکه ب سلامتت آسیبی نزده من کلی مشکل دارم که سلامتیم‌ رو تحت تاثیر قرار داده و ژنتیکیه

سلامت روانمو تحت تاثیر گذاشته

اعتماد به نفسمو داغون کرده🤦🏼‍♀️

اونم بده ، نمیتونم منکرش بشم

بینی‌تون رو دوست داشته باشید و حتی به قوزش افتخار کنید

نمیتونم این بینیو دوست داشته باشم

افتخار کردن نداره که