2777
2789
عنوان

یه تعریف از متاهلی بکنم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 80 پست
نه کوفتم نیست من دکتری میخونم ایشون لیسانسه دقیقا بهش گفتم خودت دکتری چیزی هستی ‌که دنبال متخصص میگش ...

اون بدبخت از حسودیش به تو میخواد کوچیکت کنه،یعنی مثلا دکترا خوب نیست متخصص خوبه ،ببخشید من جای تو بودم می خندیدم بهش می گفتم منم اشتباه کردم با تو ازدواج کردم حق من که دکتری دارم متخصصه،تو باید با یه دیپلمه ازدواج می کردی نه من

بعد هم هیچ متخصصی مغز خر نخورده بیاد با تو ازدواج کنه اونم میره با یوی مثل خودش و در شان خودش ازدواج می کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دقیقا مث حرف شوهر منه وقتی دلم میشکنه و بهش میگممیگه دیگه هیچوقت باهات شوخی نمیکنمیا میگه دیگه ه ...

ددقیقا دقیقا

بجای اینکه ارومت کنه اون لحظه دلت داره پاره میشه

متهمت میکنه به اینکه جنبه نداری ادم امنی نیستی پس دیکه شوخی که هیچی کلا باهات حرف نمیزنم

هم سرزنش میکنه هم ترد میکنه هم تهدید و دعوا

جالبه بعد یهو باخودت که تنها میشی میبینی پر شدی از حس گیجی  و تنهایی که هر چی تقلا میکنی حرف تو بفهمه بیشتر متهم میشی

چ ادم خودشیفته ای میخواستی بگی چرا فک کردی متخصص میاد زن تو ک کارشناسی داری میشه😐😂

خاک تو سرم که از بس عادت ندارم دل بشکنم حتی به ذهنم هم نمیاد 

انقدر پروا اون بکم میگه چرا نشه خوبم میشد.چون یکی از دوستاش دقیقا لیسانسه زنش فوق تخصص کودکان

ولی طرف افسردست و دائم تو خودشه من هروز میبینمش 

دائم سیگار میکشه دپرسه 

دیشب داشت درمورد همین شخص حرف میزد که دعوامون شد

منکه انقدر ناراحتم میخام بلاکش کنم از همه جا

بلاکم کنی کلید ميندازه میاد تو

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
متاهلی یعنی یه ترکیب از دعوا و دلسوزی، لج و عشق که هر روز باهاش سر و کله می‌زنی. هم می‌زنی و هم دل م ...

چه توصیف جذاب و پراحساسی از معنای "متاهلی"! به نظر می‌رسد شما این مفهوم را به زیبایی در قالب یک رابطهٔ پرتنش اما عمیق تعریف می‌کنید؛ جایی که عشق و لجاجت، مهربانی و چالش، همیشه در حال بازی با هم هستند. این نگاه صمیمانه و طنزآمیز به زندگی مشترک، واقعاً نشان‌دهندهٔ ترکیبی از تجربه‌های روزمره است—هم تلخ، هم شیرین، و کاملاً انسانی.  

تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

ددقیقا دقیقابجای اینکه ارومت کنه اون لحظه دلت داره پاره میشهمتهمت میکنه به اینکه جنبه نداری ادم امنی ...

منم اینه... تازه الان ک باردارم فقط دیشب و پریشب گریه کردم و حالم بد بود گرف خودشک به درو دیوار زد ک تو فقط به خودت فک میکنی چرا فک نمیکنی منم حالم بده  و... بعدشم حقو به خودش داد و وقتی میدید بیشتر گریه میکنم بیشتر عصبی میشد ک تو همش داری دعوا میکنی یا گریه میکنی خستم کردی میگفتم من نیاز دارم بغلم کنی.. بهم بگی میگف وقتی خودم داغونم اون لحظه  توقع نداشته باش بغلت کنم پس من کی آرومم میکنه... بجای اینکه ارومم کنه بیشتر دقم میده🥲

درکت میکنم واقعا