2777
2789
عنوان

لعنت به ژنتیک بد🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 3183 بازدید | 130 پست
هرچی ژن بد جمع کردیم واسه خودمون والا بخدااا😑😑😑 منم کفری ام از ژنام

وای دقیقا

از این میسوزم که ما فقط یبار فرصت زندگی کردن داریم

اونم نصفشو من صرف حرص خوردن برای ژن و این مژخرفات کردم

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
حالا من یه خاستگار فوق زشت داشتم اومدن گفتن تو ازدواج قیافه مهم نیست چرا آینده بچه هاتو با ازدواج با ...

دقیقا همینهه

ولی نفهمیدم ربطش به تاپیک چی بود😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای منم دماغم گندس

هر وقت میرم مازندران احساس قربت نمیکنم😂😂 فک و فامیل دماغشون خوبه یا حداقل به صورتشون میاد فقط من دماغم قوز داره و سرش گندس ( قصد بی احترامی ندارما خودم اصالتا مازندرانی ام)

وقتی گریه کنم دماغم قرمز میشه عین این دلقکا میشم😐😂😂

هم بینیم بزرگه هم دندونام نامرتبه هم تاج ابروهام خرابه اماااا همیشه احساس خوبی دارم و حس زشت بودن به ...

خوبه که اعتماد به نفس داری😭

وای دقیقااز این میسوزم که ما فقط یبار فرصت زندگی کردن داریماونم نصفشو من صرف حرص خوردن برای ژن و این ...

حرص نخور شده دیگه چ کنیم

به چیزای خوبت فکر کن 

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 فیلم باز📽🎬
داریم عزیزم من دماغم عقابیه چونم کوچیکه لب پایین ام شتریه چشمام حالت خسته و افتاده داره

😭😭

ب این چیزا نیس

شاید ترکیپ چهرت مجموعا اوکی باشه

عزیزم به این فکر کن که دو سال دیگه عمل میکنی خیلی زیبا میشی بینی های این مدلی بعد عمل عالی میشن

نه عزیزم بینی من زیبا نمیشه که

نوکش خیلی گوشتیه ، شنیدم هیچ تغییری نمیکنن اینطور بینیا🥲

😭😭ب این چیزا نیسشاید ترکیپ چهرت مجموعا اوکی باشه

نه بابا اصلا خوب نیست شبیه جوونیای رعنا آزادی ورم همون قد زشت اون الان ژل و بوتاکس زده خوب شده

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
دماغ منم از رو به رو عالیه ولی از بغل خوب نیست معمولیهاز طایفه کوردا به ارث بردم 😂

خب مشکلت چیه دیگه😭😭

همه کامل نیستن چه ظاهر و چه باطن ،این جوری اعتماد به نفسم میره بالا و همیشه خودشو خوشگل و جذاب میبی ...

مشکل دقیقا همینه ، من اعتماذ به نفس ندارم

خیلیم پیش نمیاد کسی ازم تعریف کنه

حتی اگه از نظر خودم پرفکت باشم

منم ژنتیک دندونام داغونه 😝مامانمم مصنوعی دارهدختر خالم خیلی جوون بوده مصنوعی گذاشته 😣ولی طرف پدری ...

واییی😭