2777
2789
عنوان

آفتاب سوختگی کودک

109 بازدید | 19 پست

درود به دوستان

امسال ما رفتیم قشم . بچه یکسال و نیم دارم. زیر آفتاب پوستش قرمز و تیره شد. قرمزی برطرف شده ولی رنگ پوستش نسبت به قبل تیره تره. آیا کسی تجربه داشته و رنگ پوست برمیگرده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره پوست میندازه و بعد به حالت عادی برمیگرده

شما تجربه داشتید. بدجور عذاب وجدان گرفتم. همه اش میگم نباید اونموقع می‌بردم تو آفتاب. کاش کلاه و ضد آفتاب استفاده کرده بودم. دارم دیونه میشم. پوست به اون خوبی تیره شده

شما تجربه داشتید. بدجور عذاب وجدان گرفتم. همه اش میگم نباید اونموقع می‌بردم تو آفتاب. کاش کلاه و ضد ...

اره عزیزم پسر منم چندروز پیش بوشهر همینجوری شد 

سرشونه و بازوهاش کلا سوخت و قرمز شد 

الان تیره شده و داره پوست پوست میشه

مرتب براش چرب میکنم 

نگران نباش میره عزیزم

فقط میخوای لباس تنش کنی با احتیاط بکن ، شاید پوستش سوزش داشته باشه اذیت نشه

هر دفعه صدام میکنی ، برام قشنگتر میشه اسمم 🩷

اره عزیزم پسر منم چندروز پیش بوشهر همینجوری شد سرشونه و بازوهاش کلا سوخت و قرمز شد الان تیره شده و د ...

قرمزی پوستش برطرف شده. فقط صورت و گردن و دستاش بوده. پوسته پوسته هم نشه . فقط رو بینی که اونم زود خوب شد.فقط تیره گی صورت و دستاش داره دیونه ام میکنه

قرمزی پوستش برطرف شده. فقط صورت و گردن و دستاش بوده. پوسته پوسته هم نشه . فقط رو بینی که اونم زود خو ...

میره به مرور زمان عزیزم مطمئن باش

بچه شما قبلا هم افتاب سوختگی داشته. چطور صورتش چیزی نشده . ضدآفتاب زدید؟؟

ضد افتاب زدم عزیزم

کلاه نقاب دار هم مرتب سرش بود ، بقیه مواقع هم ک تو اب بود کلا

میره به مرور زمان عزیزم مطمئن باش

خدا کنه بدجور عذاب وجدان دارم. من که همیشه مراقب بودم. بردمش تو آفتاب آتیش . در واقع شوهرم کمی بیخیال بود.و هی میگفت چیزی نیست. وگرنه خودم از صبح هی میگفتم بچه سوخت

اصلا ناراحت نباش برطرف میشه عزیزمانشالله دفعه های بعد ضدافتاب کودک براش بخر و بزن

چه ضدآفتابی شما زدید. من چون نمیدونستم چی بزنم. میترسیدم بگیرم و بزنم. قبلا بوشهر و جنوب رفته بودیم. اینجوری نشد