2777
2789
عنوان

وزن بچه دو و نیم ساله

84 بازدید | 13 پست

خانوما پسرم دو سالشه و قبلا خیلی تپل بود اما تازگی با اینکه قد و‌وزنش تو نمودار خوبه ولی تیپش خیلی لاغر شده چرا؟ هرکی میرسه اولین حرفش از یهو لاغر شدن پسرمه دلیلش چیه ک با اینکه وزنش خوبه اصلا گوشت ب تنش نمونده تازه استخوناشم درست نیست معمولیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتهاش خوبه ..آره داااااعم در حال کار کردنه یا حیووناشو میشوره یا ماشیناشو میچینه تو خونه کلا داعم م ...

تو این سن بیشتر قد میکشن ، وزنشون زیاد تغییر نمیکنه، برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی چکاپ کم خونی و تیرویید و ویتامین دی براش بدی

اللهم عجل لولیک الفرج 
تو این سن بیشتر قد میکشن ، وزنشون زیاد تغییر نمیکنه، برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی چکاپ کم خونی و ...

میترسم ازش خون بگیرن ضعف کنه ..واسه چکاب که بردیمش فقط آزمای ادرار و انگل رو‌گرفتیم ازش ک خوشبختانه مشکلی نداشت اما واسه تیرویید و‌کم خونی باید ازش خون میگرفتن جرات نکردم ببرمش

۱۵

ماشالله خوبه که 

پسر من استخون بندی درشت از هم سن و سال ها هم درشت تر، 13 کیلو عه 

دوماه دیگه 3 سالش میشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
میترسم ازش خون بگیرن ضعف کنه ..واسه چکاب که بردیمش فقط آزمای ادرار و انگل رو‌گرفتیم ازش ک خوشبختانه ...

نه اصلا نترس مگه چقدر میخوان بگیرن ، من سه تا بچه دارم وزنشونم بالا نیست ، برا چکاپ میبردمشون ازشون خون میگرفتن

اللهم عجل لولیک الفرج