2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم دعواشون‌میشه حالم بد میشه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 45 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جلو ما دعوا نمیکنن 

فقط زن داداشم گاهی جو میگیرتش جلو چارتا غریبه میخواد خیلی ادای مقتدرارو در بیاره و امر و نهی کنه  به داداشم منم به تخمدونم حساب نمیکنم خودش از رو میره میبینه من صدام در نمیاد و محلش نمیکنم 

روشون باز شده جلو شما دعوا میکنن

شمام کار عاقلانه ای کردی 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
چ خواهر شوهر مهربونیحالا عمه من همیشه از دعوای مامان و بابام خرسند و شاد میشه..هر ازگاهی هم خودش بین ...

وای چجوری اصلا میتونن اینجور آدما 

من یه دقیقه شاید کلا طول کشید حالم بد شد 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
جدی میگط

ب خدا...

همیشه وقتی می فهمه مامان و بابام دعواشون شده یه چراغی تو چشاش می رقصه که نگو

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
خیلی برخورد قشنگی کردین ...خوش به حالشون که یه دلسوز دارن خیلیا جای شما باشن میگن ول کن به من چه!!

مرسی از شما و این تفکرتون دربارم🙏🏻

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

توخیلی مهربونی عزیزم ولی ازمن به تو نصیحت ازاین به بعد خدای نکرده اگه بازهم بینشون بحثی پیش اومدبه دورترین نقطه ی ممکنه برو که نه ببینی نه بشنوی این بهترین کاره بعدا میفهمی که چقد به نفع همه هست این کار