امیدوارم پشیمون نشم از گفتن این.. ولی منم دیدم دعواشون شد سعی کردم بی طرف اشتیشون بدم.. اتفاقا تلاشام جواب داد و اشتی کردن ولی بعد رفتن به مادرم گفتن فلانی ما رو دعوا داد وگرنه ما دعوا نداشتیم و فقط با هم بحث میکردیم!!! که مثلا خودشونو عسقولانه نشون بدن بگن دعوا نداشتیم!
بعد دو سال هم دوباره داشتن دعوا میکردن این سری هیچی نگفتم ولی اخرش دیدم تموم نمیکنن عصبی شدم گفتم جلوی من دعوا نکنید و حرمت همدیگه رو نگه دارید تنها شدید هر چی خواستید به هم بگید.. چی بهم بگن خوبه؟ تو الانم باعث دعوای ما هستی مثل همون دفعه اول! دعواهای ما به خاطر تو شروع شده!!!
دعوا هم سر چی؟ سر بچه بازی خدا شاهده!! که مامان تو اینو گفت مامان من هم باید اینو بگه!!! من هیچ کارم وسط مامان ها!! یعنی درس عبرت شده این قضیه برام که هرگز تو دعوای هیچ زن و شوهری دخالت نکنم حتی به قصد اشتی دادن!
و جالب اینه دقیقا عین این حرفی که من بهت زدم رو تو نی نی سایت یکی بهم گفت که کنارشون سعی کن زیاد نباشی .. دعوا میکنن میندازن گردن تو و من گفتم نه باابا اینا انقدر همو دوست دارن دعوا نمیکنن که فرتی اومدن جلو من دعوا کردن.. اون تاپیکم رو حذف کردم چن روز قبل وگرنه نشونت میدادم.. برای ایناست منم به تو میگم ابدا دخالت نکن
اونام عزیزم اشتی میکنن.. تو خودتو ناراحت نکن. و به زندگی خودت برس.