2777
2789
عنوان

بچم لگد میزنه دلم کیخواد گریه کنم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 107 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گناهش گردن اونایی که از بچه پسر بد میگن.امیدوارم اونایی که ته دل هر پدر و مادری با جنسیت بچه ش خالی ...

من دختر باردارم

عمه همسرم وقتی فهمید بچم دختره شروع کرد به حرفهای نامربوط زدن ک پسر ریشه هست حیف من دوست داشتم برادرزادم پسر دار بشه

البته ک منم از بچم و جنسیتش دفاع کردم گفتم خداروشکر بچمون دختره ، هر چی باشه سلامتیش برامون اهمیت داره نه جنسیتش

ی عده کلا مریضن 

چ ربطی داره به منم میگن کاش دختر میاوردی میگم ی تار موی پسرامو ب صدتا دختر نمیدم دختر هم بلعکس چ‌فرق ...

خوب همه مثل شما قوی نیستن

اتفاقا به وفور دیدم با این حرفای مفتشون خیلیا از بچشون زده کردن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
چرا بیچاره مادر نباشه ایشون هم ادم هستن

خب وقنی نمیخاست جلوکیری میکرد یا قرص میخورد الان که هفته ۲۳ شده یادش افتاده که باید سقطش کنه اون الان جون داره طفلک چه گناهی کرده خودش که نخاسته بیاد 

اسی چن هفته ایی ...چقد ناشکری ...بچها زیر دست تو بزرگ میشن راحت میتونی ۲تا ادم بزرگ کنی ن بلای جون ک اینجوری از الان داری از ترس سکته میکنی

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

کسایی که میگید بره پیش روان پزشک 

ایشون باردارن هورموناش ریخته بهم اینجوری نگید

عزیزم میدونم شاید فک کنی دوتا پسر بده 

ولی خیلیا هستن دوتا پسز دارن به خوبی و خوشی هیچ مشکلیم ندارن

دختر هم وقت زیاده میتونی بیاری

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸