2777
2789
عنوان

نامزد سابق شوهرم بهش خیانت کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 31 پست
درست میفرمایید متاسفانه اقایون سخت به مشاوره رفتن تن میدن باید بزور ببرمش خانواده که متاسفلنه حامی ن ...

اگه دیدی درست نشد جدا شو به حرف کسی گوش نده 

چند وقت بعد اون قرار پدر بچه هات باشه 

یا مهدی 🤍 

نامزد قبلی همسرم که همسرم خیلی دوسش داشته هممسرم میفرستتش دانشگاه اونجا با کس دیگه ای اشنا میهش از ...

عزیزم چقدر زندکیتون شبیه منه 

دقیقا منم اینده ای مشابه شمارو پیش بینی میکنم مرسی از راهنماییتون عزیزدلم امیدوارم همسزتون قدر وفاداری شمارو بیشتر بدونن 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه دیدی درست نشد جدا شو به حرف کسی گوش نده چند وقت بعد اون قرار پدر بچه هات باشه

چشم حتما 

خودم فررند یک پدر شکاک هستم نمیخام فرزندان ابنده م هم دچار این چالش بشن 

عزیزم چقدر زندکیتون شبیه منه دقیقا منم اینده ای مشابه شمارو پیش بینی میکنم مرسی از راهنماییتون عزیزد ...

بنظرم با یه مشاوره حتما صحبت کن اگه همسرت هم راضی شد بگو اونم بیاد 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم با یه مشاوره حتما صحبت کن اگه همسرت هم راضی شد بگو اونم بیاد

حتما باید اینکارو‌ کنم چون روحش ببمار شده و‌ درمان از تخصص یه متخصص بر میاد 

اول خودم میرم بعد اونو میبرم

منم ی خواستگار  داشتم خیانت دیده بود جدا شده بود.  هنوز ما باهم خیلی آشنا نشده بودیم ولی کنترلم میکردم . واسطه اشناییمون شمارمو داده بود بهش باهم حرف بزنیم بعد که زنگ زد من پیام دادم ببخشید من تو کلاس انلاینم تماس میگیرم بعد پیام داد میشه اسکرین بگیرید از رو صفحه گوشی برام بفرستید؟  

حتما باید اینکارو‌ کنم چون روحش ببمار شده و‌ درمان از تخصص یه متخصص بر میاد اول خودم میرم بعد اونو م ...

من برمیگشتم عقب با مردی که قبلا یکی رو خیلی دوست داشته ازدواج نمیکردم انگار برای خیلی چیزا ذوق نداره البته شاید بخاطر درون گرایی همسرم باشه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه اصراری داری باهاش ادامه بدی ظاهرا ایراد زیاد داره

عمری برای حمایت از حقوق زنان جنگیدم 

مقاله نوشتم 

دفاع کردم اما الان واقعا برای زندگی و‌امتخاب غلط خودم مستاصلم 

شاید خنده دار باشه اما من توان شکست دیگه ای ندارم ایشون پراز ایرداه اما مادرش خدا ازش نکذره اون بالاترین درد و غصه ست اصلا انسان نیست یه موجود شگفت انگیزه

منم ی خواستگار داشتم خیانت دیده بود جدا شده بود. هنوز ما باهم خیلی آشنا نشده بودیم ولی کنترلم میکر ...

اوف خدا بهت رحم کرد پس 

این تو دوستی اصلا کنترل گر نبود بعد رسمی شدن و عقد خیلی چیزارو واقعیشو‌نشون داد

من برمیگشتم عقب با مردی که قبلا یکی رو خیلی دوست داشته ازدواج نمیکردم انگار برای خیلی چیزا ذوق نداره ...

این ازون خانم متنفر شده حتی به کفته خودش مدتها اصلا وارد رابطه نشده 

مردا کلا بی ذوقن اینم همینه تازه ذوق منم کور میکنه

آره. اشکال نداره عزیزم دست خودش نیست درمان میشه . حتما پیگیری کن

قربونت عزیزم گناه داره خودمو‌میزارم حاش درد بدی بوده من سعی در درک و درمانش میکنم امیدوارم موثر واقع بشه