هروقت میرم تو فامیلای شوهرم هیشکی بهم محل نمیده هیشکی باهام حرف نمیزنه..... مادرشوهرم کلا قربون صدقه جاریم میره بااون حرف میزنه من تنها نشستم... چقدر بدبختم خجالت میکشم از اینهمه بی محلی که بهم میشه
برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه دور جاریم جمع میشن باهاش صحبت میکنن هیشکی باهام خوب نیس
عیب نداره فدا سرت ب همسرت بگو کاش زودتر شامو بیارن بریم سوگلی سرش شلوغه خسته نمیشه ولی من تنهایی داره مهمونیو برام کسل کننده میکنه...خودش میفهمه و دگه سعی میکنه بین فامیلاش بیشتر هواتو داشته باشه
عزیزم 🥲 ولشون کن مگه مهمن؟؟بعدم من خودم درونگرام کلا تو بحث و اینا شرکت نمیکنم اینجور وقتا یعنی نمی ...
دوست دارم با بقیه صحبت کنم تو جمعشون باشم ولی کسی باهام صحبت نمیکنه...باورت نمیشه انگار اصلا منو نمیبینن...مادرشوهرم میبینه رفتار خانوادش رو با من بجای اینکه بیاد بشینه کنار من میره جاریمو بغل میکنه صحبت میکنه
برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤