2777
2789
عنوان

باز گشت ب همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 87 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشاور خوب خیلی مهمه حسابی بگرد چون بعضی مشاور ها خودشون مشاور نیاز دارن

اره شما سراغ نداری؟؟

بعضی مشاورا درست راهنمایی نمیکنن

پیش یکی رفتم میگف ب خودت بستگی‌داره یکم ارتباط داشته باش ببین ب چ نتیجه ای میرسی😐

خب این چ راهنمایی

یادم هستناما نمیتونم ب کسی اعتماد کنم و ازدواج کنمترجیح میدم با خودش مشکلاتم حل شنبراهمین گیرافتادم

اینکارو نکن وایسا تا قسمتت هرجا هست بیاد پیشت درسته نمیشه اعتماد کرد ولی باز خدا ی دری باز میکنه واست ک اعتماد میکنی 

معطن باش طرفت بگه توبه کردم و....  احتمال  اینک بشه آدم سابق زیاده 

تو سختی‌های زیادی کشیدی بازم میخاهی بکشی یعنی ؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
بزرگترین قمار بود‌خسته شدم و بی اعتماد گفتم حدا میخام بشمولی میگم شاید میتونستم بیشتر فرصت بدمالکی ز ...

عزیزم بنظرم شما از نا امیدی داری برمیگردی و همین شکست زندگی مشترکه تازه با مردی که طلاق هم سر عقل نیاوردتش و هنوز قمار میکن

عقد مرحله شناخت نیست این حرف غلطیهعقد مرحله ازدواج ولی به غلط بعضی ها فکر میکنن مرحله شناخته

دقیقا 

اینقد عذاب میکشم میگن شناخت

ادم وابسته میشه دل میده دراصل ازدواج

فقط جشن عروسی نگرفته

اینکارو نکن وایسا تا قسمتت هرجا هست بیاد پیشت درسته نمیشه اعتماد کرد ولی باز خدا ی دری باز میکنه واس ...

همش سختی نبود روزای خوبم زیاد داشتم

اخلاقاش خوب بودن خیلی باهم خاطره داریم

ی رفتار مسخره قمار. باینجا کشیدمون

اسی داری اشتباه بزرگی میکنی . یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنن برنگرد .جدا شدی تموم شده باید روی خودت کار کنی . تو از درون خودت مشکل داری ربطی به بودن اون آدم نداره خودتو دریاب 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

قمار کرد و فهمییدم گذشتش اعتیاد ب مواد داشته لغزش کردهکلا بهم ریختم و بقیه هم فهمیدن و گفتن جداشو

چ ماشاالله کلکسیونشم کامله 

ب حرف خانواده ت دختر جان گوش کن 

نشو مثل خواهرم دین و دنیا بهش گفتن بدرد نمیخوره ولی پا تو این مسیر گذاشت و این ۲۰ سال فقط زجر کشید فقط 

اگه دلت غم وغصه میخواد فقط زجر بکشی و روزی ۱۰۰۰بار خودتو نفرین کنی برگرد بهش  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

عزیزم بنظرم شما از نا امیدی داری برمیگردی و همین شکست زندگی مشترکه تازه با مردی که طلاق هم سر عقل نی ...

از ناامیدی چی

از همون دوماه بعد طلاق ارتباط داشتیم

مدت زیادی نگذشت ک ارتباطمون اوکی شد

دقیقا اینقد عذاب میکشم میگن شناختادم وابسته میشه دل میده دراصل ازدواجفقط جشن عروسی نگرفته

با این اوصافی که خودت گفتی برگشتی ولی اون هنوز قمار رو ترک نکرده باشه اعتیادش شدیدتر شده باشه و با یه بچه دوباره توان اینو داری که دوباره جدا شی؟ با این تفاوت که پای یه بچه وسطه یا جدا شی یا باید بسوزی و بسازی

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

اره شما سراغ نداری؟؟بعضی مشاورا درست راهنمایی نمیکننپیش یکی رفتم میگف ب خودت بستگی‌داره یکم ارتباط د ...

نه والا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲