2777
2789
عنوان

باز گشت ب همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 87 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یادم هستناما نمیتونم ب کسی اعتماد کنم و ازدواج کنمترجیح میدم با خودش مشکلاتم حل شنبراهمین گیرافتادم

اگر حل نشدنی بود چی ... نمی تونی اعتماد کنی چون اون آدم هنوز سایه اش تو زندگیت هست ... دختر خوب به حرف بزرگترا گوش کن ..پدر و مادرت باور کن بهتر از شما این زندکی رو می بینن...

قمار خودش مشکل شدیدیه ها، ی جوری میگی انگار عادیهمن ک میگم نه چون اگه برگشتن به عشق سابق خوب بود، شه ...

اره ولی بعد طلاق داغون شدم

نمیدونم چیکار کنم نمیتونم خودمو جمع کنم

امید دارم کمکش کنم ترک بشه

یادم هستناما نمیتونم ب کسی اعتماد کنم و ازدواج کنمترجیح میدم با خودش مشکلاتم حل شنبراهمین گیرافتادم

توکه میخوای برا بار دوم به یه قنارباز باسابقه ی اعتیاداعتماد کنی پس دیگه از چی میترسی خب شانستو بایه آدم باسابقه ی بهتر امتحان کن عزیزم

اگر حل نشدنی بود چی ... نمی تونی اعتماد کنی چون اون آدم هنوز سایه اش تو زندگیت هست ... دختر خوب به ح ...

ن واقعا ترس دارم

خیلی میبینم بازم ازدواج کردن جدا شدن

یا شوهرشون معتاد شده 

😭ای خدا

توکه میخوای برا بار دوم به یه قنارباز باسابقه ی اعتیاداعتماد کنی پس دیگه از چی میترسی خب شانستو بایه ...

با خودم میگم اون شکست بدتره

مگ دیگ میتونم پاشم اگ دوباره شکست بخورم

فک میکنم بریدم و بچگونه رفتار کردم هنوز میتونستم فرصت بدم

به نظرم الان یه مشاور میتونه کمکت کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره باید ی مشاور برمکاش درست کمکم کنه

مشاور خوب خیلی مهمه حسابی بگرد چون بعضی مشاور ها خودشون مشاور نیاز دارن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
علت طلاقتون چی بوده؟هنوز هست؟چه ضمانتی هست دوباره از هم جدا نشید؟

بزرگترین قمار بود‌

خسته شدم و بی اعتماد گفتم حدا میخام بشم

ولی میگم شاید میتونستم بیشتر فرصت بدم

الکی زندگیو خراب نمیکردم