2777
2789
عنوان

باز گشت ب همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 87 پست
مشکلت اینه که تو خودت میخوای خودتو بدبخت کنیجای درمون افسردگیت دنبال اینی که برگردی به جهنم قبلی

نه اینجور نیست

کی دوست داره بدبخت بشه

ادم فقط امید‌داره 

میگم اگ‌ درست بشه زندگی کنیم

عزیزم شما الان دوست داری ازدواج کنی ولی قماری که بعد از هم پاشیدن یه زندگی ترک نشده با کنارش موندن ه ...

درسته خودمم تنها دغدغم همینه

ک ایا درست میشه تا کی ادامه داره

حالا پیش مشاورم‌میرم شاید تونست راهنمایی درستی کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اینجور نیستکی دوست داره بدبخت بشهادم فقط امید‌داره میگم اگ‌ درست بشه زندگی کنیم

امید واهی؟

انگار امید داشته باشی بپری تو چاه ولی با مخ نخوری تهش زمین

یه اشتباه دفعه اول اشتباهه

دفعه دوم انتخابه

تو داری انتخاب میکنی واسه اینکه سختی move on کردن رو نکشی، برگردی تو ته همون باتلاقی که به سختی ازش اومدی بیرون

میخوام جلوتو بگیرم؟ نه

نمیتونم از خودت برا خودت دلسوز تر باشم

خودت وقتی برای خودت دلسوز نیستی، حتما از سختی کشیدن خوشت میاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
یادم هستناما نمیتونم ب کسی اعتماد کنم و ازدواج کنمترجیح میدم با خودش مشکلاتم حل شنبراهمین گیرافتادم

شما  به همسر سابقت مراجعه نکن 

به  روانشناس و تراپیست مرجعه کن 

امید واهی؟انگار امید داشته باشی بپری تو چاه ولی با مخ نخوری تهش زمینیه اشتباه دفعه اول اشتباههدفعه د ...

واقعا جدایی سخته

مخصوصا اولین عشق اولین همسر 

واسه شخصیتی مث من

نمیدونی چ روزایی گذروندم وگ نه ب این راحتی اینجور نمیگفتی

واقعا جدایی سختهمخصوصا اولین عشق اولین همسر واسه شخصیتی مث مننمیدونی چ روزایی گذروندم وگ نه ب این را ...

میدونم راحت نیست

چرا فک میکنی بدبخت کردن خودت راحت تر از فرانوش کردنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
من ک قبول دارم خیلی تو این قضیه ضعیفمو مشکل‌دارمولی پیش مشاورم رفتم برای روحیم فایده نداشاینقد گریه ...

مشاور کاری نمیکنه واست جز راهنمایی یادت باشه من جز من هیچ ندارد ... . همه چیز دست خودته . خودت باید به خودت کمک کنی . من بعد از جداییم پیاده روی میرفتم و خب حالمو خوب میکرد . نمیگم عالی شدم نه ولی خدا هم یه راههایی جلوی پات می‌ذاره همه چیز بهتر میشه واست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اسی پیامهای کاربران رو خوندم همشون درست میگن تو میخوای بخاطر سختی نکشیدن از درد جدایی و دوری برگردی بهش ...بابا آدم نمیمیره که . من پنج ساله جدا شدم . با بچه برگشتم پیش خانوادم . نکن خودتو دستی دستی ننداز توی آتیش . توکل بخدا کن . خدا کمکت می‌کنه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️