2777
2789
عنوان

شوهرم نفقه بچه رو نزده بابام نمیزاره به شوهرم پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 72 پست

شما شکایت کنی اجرای احکام جلو تمام حساب های بانکی بسته میشه خودش سرو کله تخسش پیدا میشه!!!

چون اون الان مجبور ماهیانه به شما نفقه پرداخت کنه

تو دادخواست هم باید قید کنی که فقط یک ماه نفقه داده سریع هم حساباش مسدود میکنن

بنظرم زنگ بزن و پول بگیر چون بچه‌ی اونم هست قرار نیست وقتی پیش پدرتی اون بره پی خوش گذرونیشباید خرج ...

خودمم میگم تهدید کنم حکم جلبشو بگیرم ولی خانوادم نمیزارن میگن شرش پولشم نمیخوایم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیام بده سوالتو بپرس . بابای بچه ت هست این حرفا چیه ؟ من بابای بچه م زن هم گرفته الان ولی سر مسائل ب ...

عزیزم جدا شدی برات سخت نبود؟

بعد جدایی چیکار کردی؟ درس‌خوندی یا سرکار رفتی؟ 

در‌کل‌‌بگم‌جامعه با چ دیدی نگاهت میکنه بعد طلاق؟

خودمم میگم تهدید کنم حکم جلبشو بگیرم ولی خانوادم نمیزارن میگن شرش پولشم نمیخوایم

اینجاش بستگی به خودت داره ، اگه از نطر روحی بهت ضربه‌ای نمیخوره حکمشو بگیر بزار پول بده

ولی اگه میبینی توانشو نداری پس بیخیال شو

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

دروغ چرا یکم ته دلم ناراحته . چون منتظر کارما و جواب خدا بودم براش و خوشحال و سرحال و خوشبخت شد 🙂💔

سلام وقت بخیر ببخشید من تاپیکای شمارو می دیدم قبلا شما با همسرتون بهم برنگشتین؟الان که داره عروسی میکنه واکنش بچه تون چیه؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
دروغ چرا یکم ته دلم ناراحته . چون منتظر کارما و جواب خدا بودم براش و خوشحال و سرحال و خوشبخت شد 🙂💔

جوجه رو آخر پاییز میشمرن،زوده که بگی خوشبخت شد

در ضمن خدای شما هم بزرگه،صبر کن،صبح میشه این شب

واقعا مکمل و پوشک و دارو ...عزیزم ببخشید سوال میکنم میشه بگی چطوری متوجه اعتیاد همسرت شدی علائمی چیز ...

هرشب تو دسشویی فندک میزد اخلاقش و غذا نخوردن و نخوابیدن و....