2777
2789

من درحال جداییم دوماه پیش دادگاه نفقه بچم قرارشد 4 هر ماه نفقه بچه رو واریز کنه حالا یه هفته به عید گفت پول میزنم برا بچم لباس بخر منم گفتم باشه پول و زد منم لباس خریدم حالا نفقه بچه رو نزده بابام میگه همون نفقه رو زود زده که براش لباس بخری کاش لباس نمی‌خریدم پوشک میخریدم براش 😞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام بده سوالتو بپرس . بابای بچه ت هست این حرفا چیه ؟ 

من بابای بچه م زن هم گرفته الان ولی سر مسائل بچه هنوز پیام میدیم ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

الهی عزیزم از آب بابات پول بگیر بچتو پوشک کن بدنش قارچ میزنه

داره پوشک تا دوسه ماه بابام خریده ولی لباسم داشت پول و که زد جوگیر شدم فک کردم هر ماه میزنه رفتم شلوار لی خریدم آخه بچه 6 ماهه شلوار لی برا چیشه هرچند خیلی خوشگل میشه ولی کاش نمی‌خریدم