2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست
من الانم که باردارم حتی بعد ازمایشمم جواب بی بی چکم یک هاله ی کمرنگ بود، معمولا کم پیش میاد بی بی چک ...

شما روز چندم سیکل بتا دادید چند بود بتاتون

من دو روز قبل موعد پریودم ازمایش دادم بتا 14 بود خیلی نگرانم  دیگه نرفتم ازمایش بدم، الانم نه بی بی چکم پررنگ تر میشه نه پریود میشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما روز چندم سیکل بتا دادید چند بود بتاتونمن دو روز قبل موعد پریودم ازمایش دادم بتا 14 بود خیلی نگرا ...

عزیزم شما خیلی عجول هستید ازمایش بتا حداقل یک هفته بعد موعد پریودی میگیرن تعجب میکنم آزمایشگاهی که رفتی بهت نگفته.....میگم من 10 روز بعد موعد پریودیم هم بی بی گذاشتم کمرنگ بود و پررنگ نشد اما باردار بودم....به نظرم 3تا4 روز دیگه صبر کن بعد برو ازمایش رو تکرار کن ایشاالله که خیره و بارداری

بچه ها من ب هفته ب موعدم مونده پایین تر از شونم درد میکنه از پست دستام پاهام رونم تیر میکشه لگنم درد خفیف داره غذا نمیتونم بخورم نمیتونم بخابم قبلا ی سب قبل پریودی پاهام درد میکرد اما موعدم ششم هس

عزیزم شما خیلی عجول هستید ازمایش بتا حداقل یک هفته بعد موعد پریودی میگیرن تعجب میکنم آزمایشگاهی که ر ...

چون من قبل موعدم بی بی چکم مثبت شد رفتم ازمایش دادم، بله متاسفانه عجول بودم کاش این کارو نمیکردم که الان اینقدر استرس متحمل نشم، ایشالا 10 روز دیگه میرم، البته اگر تو این تایم پریود نشدم 

بچه ها من ب هفته ب موعدم مونده پایین تر از شونم درد میکنه از پست دستام پاهام رونم تیر میکشه لگنم درد ...

من علاییم شکم درد کمر درد و سینه درد بود، 3 روز مونده به موعدم بی بی چکم هاله انداخت 

چون من قبل موعدم بی بی چکم مثبت شد رفتم ازمایش دادم، بله متاسفانه عجول بودم کاش این کارو نمیکردم که ...

ایشالله که پریود نمیشی و بارداری الانم استرس رو از خودت دور کن شما باردار باشی که برات استرس خوب نیست باردار هم نباشی برای ماه های بعد اقدام میکنی 

من علاییم شکم درد کمر درد و سینه درد بود، 3 روز مونده به موعدم بی بی چکم هاله انداخت

مبارکت باشه عزیزم 🥺 انشالله سالم بغلش میگیری... دعا کن منم‌مادر شم🥲

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟  

مبارکت باشه عزیزم 🥺 انشالله سالم بغلش میگیری... دعا کن منم‌مادر شم🥲

عزمزم من از اون روز نیومدم نی نی سایت الان تاپیکتو دیدم که بارداری تبریک میگم خدا رو شکر 😍😍❤️

عزمزم من از اون روز نیومدم نی نی سایت الان تاپیکتو دیدم که بارداری تبریک میگم خدا رو شکر 😍😍❤️

اره عزیزم... مرسی 😍تازه دیروز فهمیدم 🩷

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟