2777
2789

نمیدونم قبل تو ما چطوری زندگی میکردیم تو پاک ترین چیزی هستی که تو عمرم دیدم 

به خاطر وجود تو خیلی از آدم هایی که لیاقت دیدن تو ندارن نمیان خونمون ولی فدا یه تار سیبیل قشنگت 

ما یه تار موهایه تو رو به انسان هایی با ذات پلید که تو رو دوست ندارن نمیدیم 💜🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من انقدر حیوانات رو دوست دارم ولی فقط از تو عکس یا از فاصله زیاد دوست دارم ببینمشون خیلی میترسم خودم قناری داشتم یبارم دستمو نبردم تو قفسش یا آب آکواریوم رو عوض نکردم😐😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

ای میووووو 😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چشمای نازشو خدااااا 😭😭😭

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مماخ صورتیشو ببین 😭😭😭❤️❤️❤️

گلو

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

پاهای کوچولوش انگار جوراب سفید پوشیدههههههه ❤️❤️❤️😭😭😭

راستش خیلی دوست دارم ولی منم چون روی نظافت خیلی حساسم شاید اگر کسی داشت نمی‌رفتم خونش یا از خوراکیاش نمی‌خوردم 😐😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

سیبیلای سلطنتیشو نگاه کننننن ووویییییی ❤️❤️❤️😭😭😭😭