من برای ورودی دهم رشته ی ریاضی میخوام نمونه دولتی امتحان بدم بعد نه کلاس خاصی رفتم نه تا الان براش درسی خوندم . بنظرتون از الان بشینم بخونم تا اونموقع میرسونم ؟ خیلی تستاش عجیب غریب و فضایی و سخته؟
از الان شروع کنم با روزی چند ساعت درس خوندن میتونم قبول بشم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهمیت نده چقد وقت داری . تمام تالستوی کن از فرصتی که داری استفاده کن انشالله قبول میشی
حداقل درسامو خوندی برا دهم پایت قوی تر از بچه های دیگس
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
دخترم پارسال از الان خوند برا نمونه تیزهوشان قبول شد از الان بخون معدلتم خوب باشه نمونه قبولی یه کانال تلگرام هست فیلم میزاره خیلی خوبه دخترم بیشتر از اون کانال فیلم دید تیز تجربی اورد نمونه ریاضی اوردنش راحته
سال پیش برای رفتن به رشته ریاضی تراز زیادی لازم نبود
اگه اصولی بخونی قبول میشی
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"