2777
2789

ینی یه غمی رو دلمه که اگ بهترین شرایط هم پیش بیاد یا بهترین اتفاق ممکن بیفته دیگ خوشحالیم عمیق نیست

مگر یه اتفاق ک برا همه لازمه شاید اون اتفاق عمیقا غم دلم رو ببره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید

نه اون وقت ما بدبختا چی بخوریم🫠🫠🫠🫠

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه اون وقت ما بدبختا چی بخوریم🫠🫠🫠🫠

غصه که واقعا شده خوراک بعضی از ماها

ولی ان شالله درست میشه خدا بزرگه

منم میگم ک غم بزرگیه ولی بازم از فردا خبر ندارم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
منم از یه هفته مونده به عید یه غم عمیییق نشیت رو قلبمو الان هیچی حالم رو خوب نمیکنه

ان شالله درست میشه... خدا بزرگه

به خدا حسن ظن داشته باش

بیشتر ببینید
انشالله خدا غم همه‌ی بنده هاش رو بشوره و ببره

ان شالله

بیشتر ببینید