2777
2789

خیلی درد دارم مطمئن نیستم قراره باز پریود بشم یا یک مشکل دیگه دارم چون هنوز مونده...

خیلی ام عصبی شدم...احتمالا به خاطر روزه نیست؟کلا گیج شدم 💔

فقط می‌دونم خیلی درد دارم 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم من مجردم کاش متاهل بودم میرفتم گردن شوهرمو می‌گرفتم الان کسی نیست برم گردنشو بگیرم😂

اگه استرس زیاد بهت وارد بشه در ماه دوبار هم پریود میشی

لایک نکنید .توروخدا 

فقط درد داری یا لکه بینی ام مثلا هست ؟ خیلی علتها میتونه داشته باشه ، اول باید جای دقیق درد مشخص کنی و شرح حال ... شاید کمرت آسیب دیده از دیسک کمره یا عضلات اون ناحیه دچاره گرفتگی شده شاید از کلیه یا روده ها باشه ، اگه مشکل در رحم باشه میتونه پولیپ داشته باشی ، حاملگی یا عفونت ... خلاصه اینکه محل درد و شرح حال مهمه 

فقط درد داری یا لکه بینی ام مثلا هست ؟ خیلی علتها میتونه داشته باشه ، اول باید جای دقیق درد مشخص کنی ...

زیر شکمم درد میگیره بخصوص دیروز طرف چپم درد می‌گرفت(زیر شکمم)‌ دیشبم کمر و پشتم و شکمم درد میکرد لک ندارم ولی ترشح دارم سفیده ولی یکم رقیقه نفخ هم دارم...عصبی هم هستم

کلا بیشتر شبیه پریودیه علائمم ولی هنوز مونده به پریودم گفتم شاید قراره باز پریود بشم

زیر شکمم درد میگیره بخصوص دیروز طرف چپم درد می‌گرفت(زیر شکمم)‌ دیشبم کمر و پشتم و شکمم درد میکرد لک ...

درد زیر شکم مال رحمه ولی ترشحت طبیعیه ، حالا صبر کن ببین کی پری میشی ، بعضی وقتها حتی میبینی ده روز مونده تا پریودی ولی آدم علائم پریودی رو داره 

حتی بعضی وقتها زودتر از تاریخ همیشه ممکنه پری اتفاق بیفته به علت ضعف بدن و کم خونی ... الان خودت تقویت کن و صبر کن ببین کی میشی