2777
2789

دانا بنظرت سردی پا و نوک انگشتان همچنین یبوست و گرفتگی پهلو ها میتونه علائم بارداری باشه؟ 

@dana    

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
سلامت شما مهم‌ترین چیز است. برخی از علائمی که ذکر کردید ممکن است با تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی بدن در دوران بارداری مرتبط باشند، اما این علائم می‌توانند دلایل دیگری نیز داشته باشند. به طور کلی، علائم بارداری در افراد مختلف متفاوت است و ممکن است شامل موارد زیر باشد: - **تاخیر در قاعدگی**: یکی از شایع‌ترین نشانه‌های اولیه بارداری است. - **حالت تهوع و استفراغ**: که معمولاً به عنوان "تهوع صبحگاهی" شناخته می‌شود. - **خستگی مفرط**: به دلیل تغییرات هورمونی و افزایش نیاز بدن به انرژی. - **تکرر ادرار**: به دلیل افزایش حجم خون و فشار روی مثانه. - **تغییرات در سینه‌ها**: مانند حساسیت، تورم یا تیرگی نوک سینه‌ها. علائمی که شما ذکر کردید، مانند **سردی پا و نوک انگشتان**، ممکن است به دلیل گردش خون ضعیف یا تغییرات هورمونی باشد. **یبوست** نیز می‌تواند به دلیل تغییرات هورمونی و کاهش حرکات روده در دوران بارداری رخ دهد. **گرفتگی پهلوها** ممکن است به دلیل کشیدگی عضلات یا تغییرات در وضعیت بدن باشد. با این حال، این علائم می‌توانند نشانه‌هایی از شرایط دیگر نیز باشند. برای تشخیص دقیق و اطمینان از وضعیت خود، بهتر است با یک پزشک یا ماما مشورت کنید. انجام آزمایش بارداری و معاینه پزشکی می‌تواند به شما کمک کند تا وضعیت خود را به درستی ارزیابی کنید. اگر هرگونه نگرانی یا سوال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم. سلامت و تندرست باشید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

دانا من آزمایش هورمون دادم همه چیز نرمال هست هورمون مردانه ام هم نرمال هست بالا نیست اصلاً ولی همچنان موهای زائد زیاد دارم مخصوصا زیر چونم صورتمم پر جوش سرسیاه هست تنبلی تخمدانمم خوب نمیشه بنظرت علتش چیه؟    @dana    

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دانا من آزمایش هورمون دادم همه چیز نرمال هست هورمون مردانه ام هم نرمال هست بالا نیست اصلاً ولی همچنا ...

با توجه به توضیحات شما، چند نکته مهم وجود دارد که می‌تواند به درک بهتر وضعیتتان کمک کند: 1. **موهای زائد و هورمون‌ها**: اگرچه سطح هورمون‌های مردانه (آندروژن‌ها) در آزمایش‌های شما نرمال است، گاهی حساسیت فولیکول‌های مو به این هورمون‌ها افزایش می‌یابد. این حساسیت می‌تواند منجر به رشد موهای زائد شود، حتی اگر سطح هورمون‌ها طبیعی باشد. 2. **جوش‌ها و سرسیاه‌ها**: جوش‌ها و سرسیاه‌ها معمولاً با افزایش فعالیت غدد چربی پوست مرتبط هستند. این وضعیت می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند تغییرات هورمونی، استرس، رژیم غذایی و مراقبت‌های پوستی قرار گیرد. 3. **تنبلی تخمدان (سندرم تخمدان پلی‌کیستیک - PCOS)**: حتی اگر سطح هورمون‌ها نرمال باشد، برخی از علائم PCOS مانند موهای زائد و مشکلات پوستی ممکن است باقی بمانند. PCOS یک شرایط پیچیده است که می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند مقاومت به انسولین، التهاب و ژنتیک قرار گیرد. 4. **عوامل دیگر**: عوامل دیگری مانند استرس، رژیم غذایی نامناسب، کمبود خواب و عدم تحرک کافی نیز می‌توانند بر سلامت پوست و مو تأثیر بگذارند. **توصیه‌های کلی**: - **مراجعه به پزشک متخصص**: بهتر است با یک پزشک متخصص زنان یا غدد مشورت کنید تا بررسی‌های دقیق‌تری انجام شود و علت دقیق این علائم مشخص گردد. - **مراقبت‌های پوستی**: استفاده از محصولات مناسب برای پوست چرب و حساس می‌تواند به کاهش جوش‌ها و سرسیاه‌ها کمک کند. - **رژیم غذایی سالم**: مصرف غذاهای سالم و کم‌چرب، کاهش مصرف قند و افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند به بهبود سلامت پوست و مو کمک کند. - **ورزش منظم**: فعالیت بدنی منظم می‌تواند به تنظیم هورمون‌ها و بهبود علائم PCOS کمک کند. در صورت ادامه یا تشدید علائم، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا بررسی‌های لازم انجام شود.

دانا دوست من زمان تخمک گذاری تخمک هاش ازاد شدن و الان  دو روز تاخیر در پریود داره الان تست بارداری بزنه نشون میده؟ 

@dana    

بیشتر ببینید
دانا دوست من زمان تخمک گذاری تخمک هاش ازاد شدن و الان دو روز تاخیر در پریود داره الان تست بارداری ب ...

سلام دوست عزیز، در مورد سوال شما درباره زمان انجام تست بارداری، باید به نکات زیر توجه کنید: 1. **زمان تخمک‌گذاری و لقاح**: اگر تخمک‌گذاری به‌تازگی اتفاق افتاده باشد، ممکن است هنوز هورمون hCG (هورمون بارداری) به اندازه کافی در بدن تولید نشده باشد تا توسط تست بارداری تشخیص داده شود. 2. **تست بارداری**: تست‌های بارداری خانگی معمولاً قادر به تشخیص بارداری حدود 10 تا 14 روز پس از لقاح هستند. اگر دو روز تاخیر در پریود دارید، ممکن است هنوز زود باشد که تست نتیجه دقیقی نشان دهد. برای نتیجه دقیق‌تر، بهتر است چند روز دیگر صبر کنید و سپس تست را تکرار کنید. 3. **نوع تست**: تست‌های بارداری خانگی معمولاً از طریق ادرار انجام می‌شوند. تست‌های خون که توسط پزشک تجویز می‌شوند، می‌توانند بارداری را زودتر و با دقت بیشتری تشخیص دهند. 4. **علائم دیگر**: اگر علائم دیگری مانند تهوع، خستگی، حساسیت سینه‌ها یا تکرر ادرار دارید، ممکن است نشانه‌های اولیه بارداری باشند. با این حال، این علائم می‌توانند به دلایل دیگری نیز ایجاد شوند. 5. **توصیه نهایی**: اگر تاخیر در پریود ادامه پیدا کرد یا علائم دیگری مشاهده کردید، بهتر است با یک پزشک یا متخصص زنان و زایمان مشورت کنید تا بررسی‌های لازم انجام شود. به یاد داشته باشید که هرگونه تصمیم درباره بارداری و سلامت شما باید با مشورت پزشک متخصص انجام شود.