2777
2789

خداروشکر گلم برام دعا کن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر خیلی گرفتاریت پیشنهاد میکنم با امامتون فرق نداده امام کدومش راحت ادتباط مبگیربد

کلهم نوراً واحد ۱۴ نور معصوم واحد هستند

خودم عاشق امام حسین و امان زمانمم و البته حضرت زهرا نور چشمم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
تازه وقتی عاشق امام زمان عج میشی، کم کم می فهمی آقا انقدر غصه و غم شیعیان و مردم دنیا را دارند، دلت ...

۶ماهه تقریبا آشنا شدم باهاش طعم زندگیم فرق داره

من اصلا مذهبی نبودم با یه نظر و لطف از سمت امام حسین عاشق امام حسین شدم و همه جا همیشه پشتم بوده و ز ...

همین عشق نگه دار و سعی کن هر روزت با توجه به امام باشه 

من هر شب دارم‌ مداحی گوش میدم در حد چند دقه و توسل میکنم به دور از همه تو خلوتم

خدا را شکر.امام حسین ع که خودشون غریب و مظلوم هستند، می گند پسرم مهدی عج خیلی غریبه 😔

آی قربون آقایی بشم که قدرش نمیدونبم امام حی ما هستند

یا بقیه الله فی الارض

آل یاسین باتوحه خوندن یه حس نابی داره 

من قبلا شناختی نداشتم