2777
2789

چندتاشو بدید این طرف 

پوسیدیم والا

مثلا عیده نه مهون داریم نه جایی دعوتیم کلا کسیو دیگه نداریم همه مهاجرت کردن 

گرچه نینی هام مریضن اگه داشتیم هم نمیشد بریم ولی این چه وضع عیده اخه😕

یادمه قدیم روزی سه چهار جا میرفتیم بتونیم سیزده روزه تموم کنیم فامیلارو

مهربون باشیم☺️

شماره مادرشوهر رو بدم بهت ؟ کافیه پاش یبار یجا باز بشه بعد اون دهن طرف سرویس از بس میره😂

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش آشنا بودیم میومدیم شما میومدین

اره والا دیشب به همسرم میگم اینهمه هم لوازم پذیرایی حخریدیم الکی

روز اول ریختم تو ظرف دست نخورده هنوز.فقط تماس تصویری شده عید تبریکی ماها

دلم تنگ شده برای قدیم و دورهمی ها و معاشرت

مهربون باشیم☺️

ولی فامیلای آویزون هم بعضی جاها نعمتن😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
شماره مادرشوهر رو بدم بهت ؟ کافیه پاش یبار یجا باز بشه بعد اون دهن طرف سرویس از بس میره😂

کسی که باعث اذیت بشه نه.معاشرت درست و حسابی و با کیفیت و بگو بخند

مهربون باشیم☺️

عین ما از روز اول عید فقط یه نفر اومد پیشمون اونم تنها و تک نفر بود

یاد قدیم افتادم تا بعد 13 هنوز خیلی جاها رو نرفته بودیم

کلا حس میکنم کسی حوصله مهمونی رو نداره..مثلا حتی همسایه هامون رو میبینم اصلا هیچکدوم مهمون ندارن و عجیب داره میشه اوضاع...