2777
2789

چجوری کنار اومدید چکار کردید بهتر بشه؟؟

@نگاروحلما    

عزیزم فکر کنم شمام تجربه دارید میشه اگه ممکنه به اشتراک بذاری؟؟

مهربون باشیم☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چند سال بدغذا بود بیشتر میگی؟؟

هنوزم هست گوشت مثلا نمیخوره

اشتهاش خوبه اما خیلی از غذاهارو نمیخوره یا کم میخوره منم همه راهی رو امتحان کردم اما تقریبا بی اثر بود و اونجور که بچه های هم سنشن خوب نمیخورد

اما الان با اینکه لاغره قد و وزنش رو نرماله و دکتر راضیه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
هنوزم هست گوشت مثلا نمیخورهاشتهاش خوبه اما خیلی از غذاهارو نمیخوره یا کم میخوره منم همه راهی رو امتح ...

چند سالشه؟دقیق میتونی بگی چیا میخوره؟و چقدر؟

مهربون باشیم☺️

الان تاپیکاتو دیدم

ببین پسر منم پارسال همش مریض بود تا اخر زمستون بیشتر از ۶ بار انتی بیوتیک مصرف کرد

من به پیشنهاد یه نفر از پاییز هر روز یه قاشق عسل و ژله روبال اصل بهش میدادم صبح ب صبح در حالت ناشتا‌..خداروشکر امسال خیلی کم سرما خورد حتما امتحان کن

چند سالشه؟دقیق میتونی بگی چیا میخوره؟و چقدر؟

گوشت رو به هیچ وجه نمیخوره تازگیا یه کمی کتلت دوست داره ولی کباب ابگوشت گوشت داخل خورشت و...نمیخوره

ماست و دوغ و شیر نمیخوره فقط شیرموز!

اجیلم اهلش نیست شاید یکمی پسته بخوره

میوه ام فقط کیوی و من در طی زمستون تقریبا هفته ای سه بار بهش اب پرتفال و لیموشیرین میدادم که سیستم ایمنی بدنش قوی شه

تا دلت بخواده هله هوله میخواد که من خیلی کم بهش میدم

مشکل بچه شماا چیه 

الان تاپیکاتو دیدمببین پسر منم پارسال همش مریض بود تا اخر زمستون بیشتر از ۶ بار انتی بیوتیک مصرف کرد ...

اخه وقتی نمیخوره چجوری بدم میترسم با قطره چکون بریزم تو دهنش خدای نکرده بپره تو گلوش.ژل رویال اصل از کجا گیر اوردی

مهربون باشیم☺️
اخه وقتی نمیخوره چجوری بدم میترسم با قطره چکون بریزم تو دهنش خدای نکرده بپره تو گلوش.ژل رویال اصل از ...

از یه اشنا گرفتم باید بگردی اما ب بچه زیر ۴ سال نمیدن

دخترتو از شیر گرفتی؟  

به زور نده که کلا زده میشه از غذا

گوشت رو به هیچ وجه نمیخوره تازگیا یه کمی کتلت دوست داره ولی کباب ابگوشت گوشت داخل خورشت و...نمیخورهم ...

ببین بزرگه هشت سالشه اون حرف میفهمه مثلا بگم اینو بخور برات خوبه میخوره هرچند کم

ولی مشکلم کوچیکه اس

از چهار ماهگی که اعتصاب شیر کرد دیگه هیچ جوره نه شیشه گرفت نه سینه.با قطره چکون و سرنگ شیرش دادم تا زمان  از شیر گرفتنش.بدغذاییشم نگم برات فقط یا کوکو سیب زمینی میخوره یا پلو خالی یا نون خالی یا سیب زمینی سرخ کرده یا خیار یا زیتون

همییییین خیلی خودمو بکشم بازی کنم باهاش حواسشو پرت کنم به اندازه دو تا قلوپ اب پرتقال  .این تمام چیزیه که میخوره با شربت اشتها تازه

الان که مریضن ده روزه به همینا هم لب نزده

مهربون باشیم☺️

ببرش متخصص رشد و تغذیه ی اطفال من پارسال بردم وتا نزدیک یک سال زیر نظر همون دکتر بود خدا عمرش بده دکترو 

از عناب و چهار مغز هم‌غافل نشو به صورت روزانه

و اینکه مواد غذای سالم فقط بده بهش اصلا اصلا تنقلات مضر نده بهش

از یه اشنا گرفتم باید بگردی اما ب بچه زیر ۴ سال نمیدندخترتو از شیر گرفتی؟ به زور نده که کلا زده میش ...

اره گرفتم

به زور ندم چجوری بزرگ شه پس به خودش باشه لب نمیزنه

مهربون باشیم☺️
ببرش متخصص رشد و تغذیه ی اطفال من پارسال بردم وتا نزدیک یک سال زیر نظر همون دکتر بود خدا عمرش بده دک ...

خب اخه دکتر تغذیه برای زمانی هستش که بچه بخوره و همکاری کنه الان دختر من هیچ جوره حاضر نیست چیز جدید امتحان کنه اینجوری دکتر چکار میکنه

مهربون باشیم☺️
ببین بزرگه هشت سالشه اون حرف میفهمه مثلا بگم اینو بخور برات خوبه میخوره هرچند کمولی مشکلم کوچیکه اسا ...

وای دقیقا پسر منم همبن بود بچگی میفهمم پیرم کرد با بد غذاییش

البته همون پلو و سیب زمینی باعث ورن گیری میشه چون کربوهیدراته سما سعی کن همونو مغذی کنی مثلا با اب ماهیچه بپزی

دخترتم بزرگتر بشه خیلی بهتر میشه صبور باش اینم دیگه امتحان ماست انگار من واقعا میفهممت رو پسر من شربت اشتها هم تاثیری نداشت

فقط اگه میتونی یه گفتار درمان ببر چون بعضی بچه ها تو ابن سن مشکل بلع دارن ‌و من حس میکنم پسر منم داشت و من نفهمیدم و بد غذاییش علتش همین بود

ببین بزرگه هشت سالشه اون حرف میفهمه مثلا بگم اینو بخور برات خوبه میخوره هرچند کمولی مشکلم کوچیکه اسا ...

عرق گوشت و گوشت بلدرچین بده بهش هر روز بده ها در حد چند تا قاشق آب جوش بکن تو شیشه بنداز تو قابلمه آب بذار ۴ یا۵ ساعت پخته بشه برای بلدرچین ۳چهار ساعت کافیه

با یه دونه هویج کوچیک و پیاز کوچولو وچند قطره آب لیموی تازه 

اگ۶ هم نخورد بریز تو حلقش ولی فکر کنم خوشش بیاد یکمی نمک بزنی بهش میخوره