2777
2789

بیاین بگم قبلا تو تاپیکم گفتم الان باز میگم و میگم چرا قیامت شد

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنداییم چند ساله به داییم خیانت میکنه 

دختر داییم فهمیده هرچی به مامانش میگفته بس کن مادرش انکار میکرده و‌ادامه میداده

دختر داییم به داییم میگه اما داییم گوش نمیکنه

زنداییم داییمو دعا کرده بوده و خودش راحت با مرد متاهلی که زنش باردار بوده رابطه داشته

البته با چندین نفر رابطه داشت و عکس فیلمای لختشو میفرستاد

تا اینکه دختر. داییم به اون داییم میگه تصمیم میگیرن بران تعقیب کنن زنداییمو

زنداییم چند ساله به داییم خیانت میکنه دختر داییم فهمیده هرچی به مامانش میگفته بس کن مادرش انکار میکر ...

حاضرم شرت ببندم یک کلاغ چل کلاغ 10 تا چی اومده روش

همیشه همینطوره 

ولی از زشتی کارش کم. نمیکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
من چرا توی هر تاپیکی که قراره حرص بخورم میرم؟؟؟؟؟

الان یکی به من بگه دم افطار رو به موت اینجا دارم چیکار میکنم 

😐😐

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

زندایی من یه آدم وزه به تمام معنا هست و اصلا رو نمیکنه چیکار میکنه 

یه مدت تو اینستا خز بازی در میاورد که انگشت نمای مردم شده بودیم بخاطر کاراش داییم هم یه آدم زن ذلیل بی عرضه تشریف داره

اینا رفتن دنبالش فهمیدن چندتا کوچه بالاتر از خونشون تهران با اون مرده به بهونه ارایشگاه رفتن میره تو خونه و 

اون مردای هول و آشغال که دنبال زن مردم راه میفتن میخوان بی آبروش کنن اونا از همه آشغال ترن تو درد تو ...

خیانت یک جاده دو طرفه هست دو طرف به یک اندازه مقصرن بهتره جای اینکه فقط یک نفر رو فحش خور کنیم جفتشون رو فحش خور کنیم