2777
2789
عنوان

زنداییم به داییم خیانت کرد قیامت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4115 بازدید | 106 پست
قبل اینکه کلید ساز درو باز کنه خود مرده میاد باز میکنه و شاکی که چخبرهپلیسا مرده رو میگیرن داییم و د ...

چقدر عجیب

من فکر کردم سنگسارش میکنن

چطوری میگ مهریه نمیبخشم؟ با کاری ک کرده مگ حق مهریه داره؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عجیبمن فکر کردم سنگسارش میکننچطوری میگ مهریه نمیبخشم؟ با کاری ک کرده مگ حق مهریه داره؟

دادگاه تشکیل میشه برا سنگسار 

مهریه هم برای زنی ک خیانتش اثبات شده فکر کنم حذف میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

فقط یک ماه زندان بود ! مگه میشه هر دو متاهل 😐 با اون وضعیتی که گرفتنشون و پلیس هم شاهد بوده! اون یارو کجاست ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

این اومد دم خونه مامان بزرگم دم خونشون شروع کرد خودزنی و لباساشو پاره کردنما همه اونجا بودیم روز اول ...

وای چه زن دایی پاچه پاره ای داری 

گفته من خیانت نکردم؟خو دیگه علنی گرفتنش 

دخترش رفت هلش داد و درگیر شدن مادردختر برادرش اومد

برادرش اومد با دایی سعید دعوا که تو باید خواهر منو گردن بگیری مهلا(دختر داییم)دخترت می‌خواد خراب بازی در بیاره برای همین بع مادرش تهمت زد اون روزم اون شخص می‌خواست تجاوز کنه به خواهرم و اینا

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

فقط یک ماه زندان بود ! مگه میشه هر دو متاهل 😐 با اون وضعیتی که گرفتنشون و هر دو متاهل ! اون یارو کج ...

سند گذاشتن اومد بیرون

دادگاه تشکیل میشه برا سنگسار مهریه هم برای زنی ک خیانتش اثبات شده فکر کنم حذف میشه

مرد خیانتکاره مجازاتش چی میشه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
دخترش رفت هلش داد و درگیر شدن مادردختر برادرش اومدبرادرش اومد با دایی سعید دعوا که تو باید خواهر منو ...

نفهمیدم چیشد

بیشتر ببینید
مرد خیانتکاره مجازاتش چی میشه؟

اونم حکم سنگین داره دقیق نمیدونم چی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
دادگاه تشکیل میشه برا سنگسار مهریه هم برای زنی ک خیانتش اثبات شده فکر کنم حذف میشه

نه فکر کنم زن حتی خیانت کنه مهریه رو میتونه بگیره فقط یه راهی داره داییش فریبش بده بگه اگر میخوای ببخشمت مهرتو ببخش تا طلاقت ندم چون بهت دیگه اعتماد ندارم مهریشو که بخشید طلاقش بده

دختر داییم بر خلاف مادرش چون عاشق مادربزرگم بود محجبه شد کلی دعوا سر همینم داشتن یه مدت(حجاب لبنانی و ترکی میزنع)الان دایی دختر داییم داره به دایی سعیدم پیام میده دخترت زیر حجابش خراب باری در میاره و جمعش کن و‌ تو باعث شدی دخترت خراب شه 

نه فکر کنم زن حتی خیانت کنه مهریه رو میتونه بگیره فقط یه راهی داره داییش فریبش بده بگه اگر میخوای بب ...

نه با خیانت محسنه مهرش می‌ره 

بیشتر ببینید