2777
2789
عنوان

دو دقیقه وقت بزارید بخونید نظر بدید تصمیم مهمیه برای آیندم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 67 پست

حقوق همیشه بالاترین رشته تو انسانی بوده و هست و خواهد بود هیچوقت از شانش کم نمیشه اگر فرهنگیان نیاوردی حقوق آوردی علتش این نیس که اون بالاتره فقط به خاطر همون یه ذره حقوقی که میدن و راحتی کار گرایش بهش زیاد شده وگرنه زمانی که ما کنکور دادیم هرکی حقوق و روانشناسی نمیاورد میرفت فرهنگیان

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

گلم کی گفته بازار کار نداره ؟؟ مگه میشه بالاترین رشته انسانی بازارکار نداشته باشه؟ خب قطعا رشته آسونی نیست دیگه هم دوران دانشجویی سختی داره هم بعدش باید حسابی بخونی

اصلا هم دانشگاه ملاک نیست خودت باید کتاب بخری برای وکالت و اگرضعیفی کلاس شرکت کنی 

بعد تازه این همه آزمون میتونی با لیسانس حقوق بدی سرچ کنی میاد   ولی اگر علاقه نداری ادامه نده  واقعا حقوق سخته آدمی میخواد که عاشقش باشه و بخونه 

فرهنگیان در مقابل حقوق بهشته  درسای راحت تر  دوران دانشجویی راحت در آخر با یه حقوق کم میری سر کار 

حقوق آدم جنگجویی میخواد برای همین خیلی ها ب نظرم کم میارن

واقعا میگم اگر علاقه نداری و دو دلی ادامه نده 

فرهنگیان ملاکش فقط سواد نیست خیلی چیزای دیگست ک بهتره دیگه اینجا نگم   تضمینی نیست قبول شی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینقدر برات سخته که اصلا قبول نکنی یه درصد فقط احتمال بدی شاید اطلاعاتت غلطه که تهش هم بیای با حالت ...

باز هم میگم شما هیچ اطلاعی ندارید و اینیم که گفتین فقط برای ترم اولی ها که تو تکمیل ظرفیت انتخاب رشته میکنن و تغییر رشته میدن صدق میکنه. امکان نداره که دو سه ترم بگذرونی و جریمه ندی. دیگه خودم پا به پای دوستم رفتم انصراف دادنشو دیدم جریمه دادنشو دیدم. استارتر یه ساله خونده و باید جریمه بده . اینم یه تاپیک تو همین نی نی سایت که رفته پرسیده و جریمه داره. ما بقی اطلاعاتو خودت سرچ کنی همون گوگل میاره وقت برای بحث با شما ندارم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12301244/هزینه-انصراف-از-دانشگاه-روزانه-رو-پرسیدمممم رفتم پیش خود رئیس امور مالی دانشگاه اصفهانگفتم اگه دانشجوی روزانه باشیم و طی کنکور مجدد رشته روزانه دیگه بیاریم، آیا هزینه انصراف باید بدیم؟ گفتن صددرصد!گفتم چق

منم حقوق میخونم

حقوق رشته ایه ک بستگی به خودت داره

میتونه ازت ی وکیل موفق و سرشناس بسازه

یا ی مدرک لیسانس به دست ک نشسته گوشه خونه

ببین میتونی از پس این رشته بر بیای یا نه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اگر به حقوق علاقه داری ادامه بده

چون راه آسونی نیست

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
باز هم میگم شما هیچ اطلاعی ندارید و اینیم که گفتین فقط برای ترم اولی ها که تو تکمیل ظرفیت انتخاب رشت ...

آها پس منبع معتبرت شد یه تاپیک تو نی‌نی‌سایت؟

اگه این معتبره منم میتونم لینک این تاپیک رو برات بذارم که کاربر فرفری‌جان اینجوری انصراف داده و جریمه‌ای نداده

اینجا منم میتونم بگم شمایی که هیچ اطلاعاتی نداری؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14591435/%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2-%D9%87%D8%B3%D8%AA

کاری نداره استارتر بره خودش از آموزش بپرسه مشخص میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
باز هم میگم شما هیچ اطلاعی ندارید و اینیم که گفتین فقط برای ترم اولی ها که تو تکمیل ظرفیت انتخاب رشت ...

اینم یه تاپیک دیگه که یکی از کاربرها گفته دوباره روزانه قبول شی جریمه نداره و سال ۴۰۱ دوست‌هاش به همین صورت انصراف دادن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12306054/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D9%81-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87

میتونی لینک رو کپی کنی بازش کنی خودت ببینی

واقعا نیازی به این همه بحث سرش نیست هرکسی بخواد انصراف بده خودش بره از آموزش دانشگاهش بپرسه مشخص میشه 

دیگه نمیخوام بیشتر از این راجب این موضوع بحث کنم 

خدانگهدار 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید