2777
2789
عنوان

دو دقیقه وقت بزارید بخونید نظر بدید تصمیم مهمیه برای آیندم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 67 پست
انصراف کلا جریمه داره و این چیزی که میگی وجود خارجی نداره

کافیه سرچ بزنی

دانشجوی روزانه دوباره روزانه قبول شه جریمه نداره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کافیه سرچ بزنیدانشجوی روزانه دوباره روزانه قبول شه جریمه نداره

اطلاعات غلط نده حتما دانشگاه نرفتی. اونی که جریمه نداره شبانه و ازاده. انتقالی از یه مدرسه به مدرسه ی دیگه نیس که دانشگاهه باید انصراف بدی مدارکتو بدن بری دانشگاه دیگه ثبتنام کنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اطلاعات غلط نده حتما دانشگاه نرفتی. اونی که جریمه نداره شبانه و ازاده. انتقالی از یه مدرسه به مدرسه ...

دوست عزیز من خودم درحال حاضر دانشجو‌ام

چه اصراری دارید اطلاعات من غلطه

خب شما چک کن با منبع بگو غلطه

کافیه سرچ بزنی تا ببینی اطلاعاتم درسته یا غلط

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دوست عزیز من خودم درحال حاضر دانشجو‌امچه اصراری دارید اطلاعات من غلطهخب شما چک کن با منبع بگو غلطهکا ...

دوست عزیز شما دانشجویی من دانشگاهمو تموم کردم و سراسری خوندم و به چشم خودم دوستم رشته ی دیگه قبول شد رو دیدم و برای ثبتنام تو رشته ی دیگه و دانشگاه دیگه باید اول از رشته ی خودت انصراف بدی جریمه هم بدی بعد بری رشته ی دیگه. اینو دیگه تو خود دفترچه ی سنجش نوشته و جز قوانین دانشگاهه

دوست عزیز شما دانشجویی من دانشگاهمو تموم کردم و سراسری خوندم و به چشم خودم دوستم رشته ی دیگه قبول شد ...

از سال‌ها قبل تا الان خیلی از قوانین ممکنه تغییر کرده باشه 

من چک کردم روزانه به روزانه جریمه نداره

حالا شما نمیخوای قبول کنی هرطور مایلی

از سال‌ها قبل تا الان خیلی از قوانین ممکنه تغییر کرده باشه من چک کردم روزانه به روزانه جریمه ندارهحا ...

لازم به قبول کردن کسی نیس استاتر میتونه از آموزش خودشون بپرسه منم پارسال فارغ شدم نه سالهای قبل‌ . در ضمن مبلغ جریمه هم بالاتر رفته. حالا شما به جای اطلاعات گرفتن از چن تا سایت غیر معتبر بهتره برید از جاهای معتبر اطلاعات کسب کنید بقیه رو هم تو اشتباه نندازید . موفق باشین

لازم به قبول کردن کسی نیس استاتر میتونه از آموزش خودشون بپرسه منم پارسال فارغ شدم نه سالهای قبل‌ . د ...

شما که اطلاعاتت معتبره ذکر کن کدوم منبع کجاش گفته از روزانه به روزانه جریمه داره؟

کسی که داره اطلاعات غلط میده و بقیه رو به اشتباه میندازه شمایی

استارتر کافیه بره از آموزش دانشگاه بپرسه اونا هم میگن از روزانه به روزانه جریمه نداره

شما که اطلاعاتت معتبره ذکر کن کدوم منبع کجاش گفته از روزانه به روزانه جریمه داره؟کسی که داره اطلاعات ...

شما خودت تلاش کن برو تحقیق کن یاد بگیر که از کجا باید اطلاعات کسب کنی حتی زحمت نمیدی از سایتای معتبر بخونی. دیگه این برا همه مث روز روشنه که برا ثبتنام تو رشته ی جدید باید از رشته ی قبلی انصراااافففف بدی و باید تسویه کنی و واحدایی که اونجا رایگان خوندی هم به اندازه شهریه ثابت و هم متغییر که در حالت عادی شبانه ها و آزاد پرداخت میکنن تویی که روزانه ای به همون اندازه یا یک سوم یا نصف که بستگی به رشته و دانشگاه داره رو باید پرداخت کنی وگرنه مدارکت از جمله دیپلم که در گرو دانشگاهه بهت نمیدن تا بری رشته ی جدید ثبتنام کنی. چن تا سرچ بزن مبلغ جریمه هر سال دستت میاد. حق میدم هنوز دانشجویی احتمالا ترمک ، هنوز مونده تا بدونی این قوانین رو . اشکال نداره یاد میگیری

من حقوق خوندم بازار کارش موقعی خوبه که تو ازموناش قبول بشی اونوقته ک پولت از پارو بالا مبره(اگه بتونی خودتو بکشی بالا تو اون زمینه و تلاش زیاد و طولانی میخاد)من خودم دارم فعلا برا ازمونش مبخونم 

🫂🙂سردرگم در هیاهو