2777
2789
عنوان

من حق میدم به مادرشوهرایی که دوست ندارن عروس از خانواده پایین بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا درستش اینه دختر از نظر مالی از پسر پایین تر باشه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

کسی که تو پول بزرگ شده باشه دیدش خیلی وسیع تره قبول کن کسایی که وضع پایین دارن یه سری هاشون حسود چشم ...

چشمت روز بد نبینه خواهر بااین موافقم که دختر باوضع مالی بد وپایین بیاد توخانواده ای با وضع مالی خوب با پول خودت واست شاخ میشن و دیگه خداروبنده نیستن.واقعاباخانواده چشم ودل سیر باید وصلت کرد.نه اینکه یکی بیاد که از همه چیش خبرداری که چجوری بودن حالاواست خدایی کنن🤦‍♀️

منظورشون خراب نیست .واقعا تفاوت فرهنگی دوطرف و اذیت میکنه اینو به چشم تو خونواده دیدم و درک میکنم

خب همینطور بگن دیگه تا بقیه به اشتباه نیفتن👾

درسته موافقم

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
شما تو کدوم دسته قرار میگیرین؟۱۰۰مالی ۰درصد فرهنگی ؟

فکر کنم مادمازل تازه ریاضی شونو پاس کردن اومدن تاپیک زدن 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
هروقت خواستین واسه پسرتون دختری بگیری یا واسه داداشتون ،دختریو بگیرین ک وضع مالیشون خوبه ...هرچقدر و ...

چقدر به مادرم بگم،اصلا اینجور فکر نمیکنن

معتقدن دختر هر چقدر مالی ضعیفتر با شعور تر و پاک تر 

بعد اصلا به وضع داداشم توجه ندارن😐

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
بفرما دقیقا خودت اذیت میشی اما توهم اشتباه نکن دیگه براشون کار نکن زنگ زد مادرشوهرت بیا خونه ما رو ت ...

این حرفا رو کسی میتونه بزنه که خونوادش پشت سرش باشن

من مامانم همیشه تهدیدم میکنه که بپا طلاقت ندن

من اگه حرفشون گوش نکنم خیلی عصبانی میشن خیلی بدرفتاری میکنن

توی همین اسفند خونه تگونه خواهرشوهرا و جاریم و مادرشوهرمو انجام دادم توی عیدم هروقت مهمون دارن منو میبیرن پذیرایی کنم و کاراشون انجام بدم

وضع مالی خوب یا بد

هیچکدوم ملاک برای فرهنگ و شعور و دختر نیست

فک نمیکردم تو این قرن کسایی باشن هنووووز با همچین افکاری

یکی از فامیلای مامانم پزشکه دریغ از ذره ای درک و شعور 

در عوض یکی مث شوهر عمم....

دیگه قضاوت با خودتون

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...