2777
2789
عنوان

یه پسره هی بهم نخ میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 94 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه یه جایی حرفشم گفت نمیخوام

بهش میگفتی مهره مار داری تو دلبری ....😂

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

چ شخصیت چندشی داره دوست داره بقیه رو بازی بده و از احساس پسر خاص و دست نیافتنی بودن لذت ببره

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

چ شخصیت چندشی داره دوست داره بقیه رو بازی بده و از احساس پسر خاص و دست نیافتنی بودن لذت ببره

دقیقا عقده داره

به خاطر خودم نمیگما

ولی توی حرفاش همش اصرار داشت بگه همه منو میخوان

دیگه اینکارو نکناکثرا پسرای این زمونه رفتارشون شبیه نخ دادنه

نه عزیزم من تا کسی مستقیما نخ نده به خودم نمیگیرم

این واقعا نخ میداد

حس میکنم میخواست مطمئن بشه من جذبش شدم یا نه

یه جورایی طمع خواسته شدن داره انگار

عزیزم یه چیزی بهت میگم تا تهش بخون 

پسرا خیلیییی لاشین خیلییییییی 

اصن انگار سادیسم دارن 

یه جوری رفتار میکنن که دختر فکر کنه ازش خوششون میاد بعد که مطمئن شدن دختره هم دل بسته ، ول میکنن میرن

چرا باهاش هم کلام شدی؟؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
وای یاد یاد یه پسری افتادممن اینجوریم که دوست پسر جاست فرند دارم‌. یعنی یه چیز عادیه برام. بعد چن وق ...

عزیزم منم برام دوست معمولی بود

اتفاقا دختر مغروری هستم و به خودم نمیگیرم

شاید بیام اینجا ناله کنم و این حرفا ولی با خودشون اینطور نیستم

این واقعا نخ میداد

مثلا میگفت اگه ازدواج کنم دلم میخواد دخترم شکل تو بشه یا یه زن مثل تو داشته باشم

یا میگفت اگه بابات میزاشت و یه داماد فقیرو قبول میکرد لحظه ای صبر نمیکردم میومدم میگرفتمت تو نباید از دست بری حیفی

خب اینا اگه نخ نیست پس چیه

اتفاقا من همش میزدم توی فاز خنده و شوخی میگرفتم

عزیزم یه چیزی بهت میگم تا تهش بخون پسرا خیلیییی لاشین خیلییییییی اصن انگار سادیسم دارن یه جوری رفتار ...

منکه دلبسته نشدم

گفتم بزار یه تیری بندازم شاید واقعا به درد هم خوردیم